Bahçelievler Mahallesi yenilendi

2 Ağustos 2017 18:33

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Rukiye Aksu ve azaları ile mahalle sakinleri, mahallelerinde gerçekleştirilen sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarından dolayı Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Günaydın’a mahallelerine yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür plaketi takdim eden Muhtar Aksu, “Mahallemiz yeni bir mahalle oldu” dedi. Belediye Başkanı Günaydın’da “Bu teşekkürler bizim çalışma enerjimize destektir ve bizim enerjimizi artırmaktadır. Daha çok iş yapma hevesimizi desteklemektedir” görüşlerinde bulundu.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Mahallerde tamamlanan çalışmaların ardından ise mahalle muhtar ve sakinleri de yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür ziyaretleri gerçekleştiriyor. Son olarak Bahçelievler Mahallesinde 57 sokak ve 7 cadde üzerindeki altyapı ve asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından Muhtar Rukiye Aksu ve azaları ile mahalle sakinleri Başkan Günaydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Muhtar Aksu tarafından Başkan Günaydın’a hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.

Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Rukiye Aksu, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’dan mahallelerinin altyapı ve asfaltının yapılması noktasında taleplerde bulunduklarını belirterek şunları  söyledi:

“Başkanımız taleplerimizi yerine getirdi. Yollarımızı altyapısıyla birlikte asfaltladı. Mahallemiz yeni bir mahalle oldu. Başkanımıza bu konuda şahsım ve mahalle sakinlerimiz adına çok teşekkür ediyoruz. Her zaman geldiğimizde de kendisi bizi kabul ediyor. Taleplerimizi, isteklerimizi hiç reddetmeden hepsini yerine getiriyor”

Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Bahçelievler Mahallesi muhtarımız çalışkan ve nazik bir hanımefendi. ‘Bizim mahallemizin birkaç sokağı yapılabilir mi?’ diye talepte bulunmuştu. Bende ‘Muhtarım biraz sabredin, öyle birkaç sokağı değil mahallenin tamamını yapacağız’ demiştim. Bahçelievler Mahallemizde sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışması gerçekleştirdik. Bir arabanın geçmekte dahi zorlanabileceği sokakta altyapı ve asfalt çalışmalarını yaptık.  Bahçelievler Mahallemizin yanında Yedişehitler ve daha birçok mahallemizde de aynı şekilde çalışmalar gerçekleştirdik.  Muhtarımıza bende teşekkür ediyorum, azaları, mahalle sakinleri ile birlikte bugün bizi ziyaret ettiler.  Bu teşekkür de aynı zamanda bir hizmettir. Bu teşekkürler bizim çalışma enerjimize destektir ve bizim enerjimizi artırmaktadır. Daha çok iş yapma hevesimizi desteklemektedir. Nazik ziyaretlerinizden dolayı bende sizlere teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

 

 

Bu haber 717 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...