Migros Kavşağı Kurban Bayramında açılacak

20 Temmuz 2017 18:28

Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, İl Koordinasyon Kurulu toplantısında Isparta’daki yatırımlar hakkında bilgi verdi. Migros Kavşağı’ndaki alt geçit çalışmalarının da Kasım ayında bitirilmesinin planlandığını bildiren Çobanoğlu, Dostluk yolu projesinin ise maliyet hazırlıklarının yapıldığını söyledi.

Isparta’da bu yıl 12 kilometre bölünmüş yol ile 51 kilometre tek yol sıcak karışım hedefleri olduğunu ifade eden Karayolları 13. Bölge Müdürü Arif Çobanoğlu, yatırımlarla ilgili şu bilgileri verdi:

EĞİRDİR GÖLÜ İLE İLGİLİ GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR

“Isparta-Eğirdir yolu en önemli projelerimizdendir. Eğirdir Gölü’yle ilgili proje çalışmalarımız ilgili Su Yönetimi Genel Müdürlüğü ile görüşmelerimiz devam ediyor. Eğirdir’e olan kadar çalışmalarımızda kavşak dizaynı devam ediyor. 2018 yılında Eğirdir Gölü’nde üst yapının tamamı bitirilecektir.

KEÇİBORLU’DA 22 KM’LİK KISMI TAMAMLAYACAĞIZ

Keçiborlu-Dinar yolumuzda Keçiborlu tarafında çalışmalarımız devam ediyor. 22 kilometrelik kesimi tamamlayıp üst yapısıyla birlikte hizmete açacağız.

DOSTLUK YOLUNDA MALİYET HAZIRLIKLARI YAPILIYOR

Dostluk yolumuzun projeleri tamamlandı ve onaylandı. Orada da maliyet hazırlıkları yapılıyor. Yatırım programına girmesi halinde de ihalesi yapılacaktır. ,

ULUBORLU-SENİRKENT ARASINDAKİ ÇALIŞMALARI TAMAMLAYACAĞIZ

Uluborlu-Senirkent arasındaki sıcak karışım asfalt çalışmalarını tamamlayacağız. Bu aksın Yalvaç arasında kalan kısım için ihaleye çıkıyoruz. Bu sene hedefimiz tamamen Yalvaç’a kadar olan kesimi sıcak karışım olarak bitirmek. İhalede bir aksaklık olmazsa Keçiborlu’dan girdiğinizde Yalvaç’a kadar olan kısmı sıcak karışım olarak tamamlamak. Barla yolunda sıcak karışım çalışmaları devam ediyor. Kurban Bayramına kadar Barla yolunun sıcak karışımını hizmete sokacağız.

15 KİLOMETRELİK SICAK KARIŞIM İHALESİNE İTİRAZ OLDU

Şarkikaraağaç-Konya bağlantısında bölünmüş yol çalışmaları devam ediyor. 15 kilometrelik sıcak karışım ihalesine itiraz oldu. O itiraz sonuçlandığında Gelendost kesiminde sıcak karışımına başlayacağız.

KURBAN BAYRAMINDA ALTTAN GEÇİŞ VERMEYİ HEDEFLİYORUZ

Migros Kavşağında çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Aydınlatması, peyzajıyla Kasım ayının ilk ya da ikinci haftası hizmet vermeye çalışacağız. Şartlar iyi giderse Kurban Bayramı’nda alttan geçit vermeyi planlıyoruz. Ama bu konuda net bir şey söyleyemiyoruz.”

 

Bu haber 772 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...