OSB Yönetimi Mevlidi Şerif Okuttu

16 Temmuz 2017 14:46

Isparta Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu 15 Temmuz 2016 yılında yaşanan hain kalkışmada canlarını hiçe sayarak bu aziz vatan uğruna şehit olanlar için Mevlid-i Şerif okuttu.

OSB yerleşkesi içerisindeki camide Cuma namazı öncesinde okutulan Mevlidi Şerifte şehitlerimizin ruhu için Kuranı Kerim ve Mevlidi Şerif okutulurken dua ve niyazlar edildi.

Sanayici ve çalışanlarının hınca hınç doldurduğu camide namaz sonrasında çörek-poğaça ve kola ikramında bulunuldu.

Bu cennet vatanın bir daha hain saldırılar yaşamaması dileğiyle açıklamalarda bulunan OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabulut;  “İçimizde bulunan hainler aracılığıyla aziz milletimizin vergileriyle alınmış, alın teriyle yapılmış uçak ve silahlarla cennet vatanımız istila edilmek istenmiştir. Ancak halkın iradesi buna izin vermemiştir. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla aziz milletimiz sokağa çıkmış ve canı pahasına hainlere karşı vatanını savunmuştur. Dahili bedbahtlara haddini bildirmiştir. Bu aziz millet 15 Temmuz günü dünya tarihinde görülmemiş bir zaferle vatanına, istikbaline ve bayrağına sahip çıkmıştır. Bu uğurda şehit olanlara bir kez daha Cenabı Allahtan rahmet ve mağfiret diliyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun” dedi.

 

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...