15 Temmuz Şehitleri Eğirdir’de Anıldı

12 Temmuz 2017 16:59

FETÖ/PDY terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirdiği hain kalkışmanın milletimiz tarafından bertaraf edilmesinin ardından ilan edilen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” anma etkinlikleri Eğirdir’de de başladı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bugün saat 11.00’de Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı şehitliğinde 15 Temmuz şehitleri ve ebediyete intikal eden aziz şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim tilaveti okundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenilmesiyle başlayan programda, Eğirdir Müftülüğünde görevli İstasyon Mahallesi Cami Müezzin Kayyımı Abdullah Şahin ve Kale Cami Müezzin Kayyımı Ali Kökmen’in Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Daha sonra Garnizon Komutanlığında bulunan şehitlikler ziyaret edilerek, bütün şehitlerimiz için dualar okundu.

Törene; Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanı Alb. Selçuk Emirdağ, Belediye Başkanı Ömer Şengöl, Cumhuriyet Savcısı Uğur Deniz, Cumhuriyet Savcısı Cihat Balasar, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eğirdir Şube Başkanı Hüseyin Koçaslan, Ak Parti Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanı Veli Gök, Daire Amirleri, Yüksek rütbeli subaylar, şehit aileleri ve basın mensupları katıldılar.

Bu haber 614 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...