Eğirdir´de, Enduro Moto Kros şov büyüledi

11 Temmuz 2017 18:58

Eğirdir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenecek olan  Motorsiklet Festivali'nde Enduro Moto Kros şov düzenlendi. Isparta Enduro Kulübü ve Eğirdir Belediyesi işbirliği ile düzenlenen extreme parkurlarda enduro gösterileri izleyenleri adeta büyüledi.

8 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 15.30'da tarihi Hızırbey Camii avlusunda başlayan ve Belediye Başkanı Ömer Şengöl ile oradan geçen Ak Parti İl Balkanı Osman Zabun tarafından magazin startı verilen gösteride cami avlusundan geçen motosikletler, Kemerli Minarenin altından geçerek, Tarihi Eğirdir Evi'nin önünden Kale'ye tırmandı. Eğirdir Kale'sinin üzerinde basına poz veren motorcular daha sonra Kale Mahallesi'nden geçerek bir evin avlusundan geçip merdivenlerden Ada yoluna çıktılar. Can Ada'da kendileri için özel hazırlanan parkurda önce bir gösteri turu attıktan sonra kendi aralarında yarış düzenlediler. Göl kenarındaki parkurda çeşitli engellerden geçen motorcular zor anlar yaşasa da gösterdikleri performans izleyenlerden tam not aldı.

Belediye Başkanı Ömer Şengöl, "Bu gösteri bir başlangıçtı. Türkiye genelinden motocuların katılımıyla daha güzel daha heyecanlı bir gösteriyi daha Eğirdir'de yapacağız. Isparta Endro Kulübü üyelerine gösterdikleri performanstan dolayı teşekkür ediyor, hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum." diyerek ödüller takdim edildi.

Isparta Enduro Kulübü Başkanı Tanfer Tekin, "Eğirdir'de böyle bir fırsat verildiği için öncelikle Belediye Başkanımız Ömer Şengöl'e çok teşekkür ediyorum. Bizlere fırsat verildiği takdirde daha iyi gösteriler yapacağımızı herkesin bilmesini isterim. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Isparta Enduro Kulübü üyelerinin yarışı sonrasında derece girenlere kupa ve yarışa katılan tüm sporculara madalya takdim edildi. Günün anısına sporcular ve Başkan Şengöl toplu hatıra fotoğrafı çekildiler.

 

Bu haber 628 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...