Vali Şehmus Günaydın Gölcük´e yapılacak projeleri anlattı

3 Temmuz 2017 18:08

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, kentin en önemli doğal tabiat parkı olan Gölcük Tabiat Parkı’nda uygulanacak projeleri anlattı. Projelerde Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’in büyük emeğinin olduğunu vurgulayan Vali Günaydın, özellikle gençliğe yönelik birçok hizmet yapılacak” dedi.

Isparta’nın en büyük değerinden biri olan Gölcük Tabiat Parkı yapılacak projelerle yeni bir görünüme sahip olacak. Konu ile ilgili Isparta Valisi Şehmus Günaydın açıklamalarda bulundu.  “Gölcük Tabiat Parkı’nda yapılacak projeler için 15 Nisan’da ihalenin yapıldığını ifade eden Vali Günaydın yüklenici firmaya yer tesliminde yapıldığını söyledi. Vali Şehmus Günaydın; “ Gölcük Ispartamız için çok önemli bir mekân. Orada yapılan çalışma hem ilimizin ekonomisinde çok önemli katkılar sağlayacak, hem de insanlarımızın ailesiyle beraber güzel vakit geçirebileceği çok masraf olmadan dinlenebileceği bir alan. Bu konuda Sayın Milletvekilimiz Süreyya Sadi Bilgiç beyin’de çok önemli katkıları destekleri oldu. Bununla ilgili ihale yapıldı, yer teslimi de yapıldı çalışmalar başladı.

Vali Şehmus Günaydın Gölcük Tabiat Parkı’nda yapılacak projeler hakkında da şunları söyledi; “Gençlere yönelik macera parkı olacak, Yöresel meyveler, gül bahçeleri, çocuklar için oyun alanları olacak. Bu proje muhteşem bir proje, Tamamlandığında zaman tüm vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gidebileceği, misafirlerini de götürebileceği çok güzel bir mekâna kavuşacak.”

 

Bu haber 643 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...