“Çalışmalar hedeflediğimiz süre içerisinde bitirilecek”

1 Temmuz 2017 11:01

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yedişehitler Mahallesinde sürdürdüğü asfalt çalışmalarına gece-gündüz devam ediyor. Çift vardiya halinde çalışıldığını ve programın önünde olduklarını söyleyen Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Planlarımızın çok önünde geceleri de çalışarak bitirdiğimiz Bahçelievler Mahallemizden artan günleri Yedişehitler Mahallemizde değerlendirdik” dedi.

Isparta Belediyesi şehri bir bütün olarak ele alırken, kentin dört bir yanındaki altyapı ve asfalt çalışmalarına devam ediyor. Gece-gündüz demeden çift vardiya halinde Fen İşleri Müdürlüğünce mahallelerde sokak bazlı asfalt çalışmaları sürüyor. Bayram öncesinde başlanan Yedişehitler Mahallesindeki altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarında önemli mesafe kat edildi. Kentin en büyük yerleşim yerlerinden birisi olan ve toplamda 75 sokağı bulunan Yedişehitler Mahallesinde, gündüzlerin yanı sıra oluşturulan ikinci bir ekiple de gece asfalt çalışmaları devam ediyor.

Isparta genelinde geniş çaplı bir çalışma gerçekleştirdiklerini, iki ayrı ekiple, iki vardiya olarak çalışmaların aralıksız sürdürüldüğüne değinen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Altyapı ve asfalt çalışmalarımızı hedeflediğimiz süre içesinde bitireceğiz. Yedişehitler Mahallemiz şehrimizin en büyük yerleşim yerlerinden birisi. Isparta’da bürüt bir planlama içerisinde çalışmalarımızı kapsamlı bir şekilde devam ettiriyoruz. Gece ve gündüz çalışarak bir günde, iki günlük çalışma gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz altyapısıyla birlikte bittiğinde yeni bir kent haline gelecek. Yaptığımız çalışmaların başta Yedişehitler Mahallesi sakinlerimiz olmak üzere Isparta’mıza hayırlı olmasını diliyorum” görüşlerinde bulundu.

Bu haber 673 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...