İçme suyu hattı yenileniyor

1 Temmuz 2017 10:57

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü 4 mahalleyi birbirine bağlayan 156 Caddede altyapı çalışması gerçekleştiriyor. Yedişehitler Mahallesi sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları kapsamında 156 Caddede 750 metre uzunluğunda çift yönlü olarak içme suyu hattı geçiriliyor. Yine cadde boyunca yağmur suyu ızgaraları çoğaltılıyor. 156 Cadde üzerindeki çalışma yapılan alandaki vatandaşların ise içme suyu hatlarının yenilenmesi işlemleri de bir yandan devam ediyor.

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce Yedişehitler, Zafer, Bahçelievler ve Muzaffer Türkeş Mahallerinin kesiştiği ana arterlerden birisi olan 156 Caddenin 750 metrelik bölümünde, karşılıklı olarak içme suyu hattını yeniliyor. Toplam bin 500 metre uzunluğundaki hat yenileme çalışmaları kapsamında caddenin her iki tarafında kalan konutlarında içme su hatlarının yenilenmesi işleri gerçekleştiriliyor.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, cadde üzerindeki eski içme suyu hattında yaşanan sorunlardan dolayı yenilendiğini söyledi. İçme suyu hattı için Yedişehitler ve Zafer Mahallerini kapsayan çalışma kapsamında caddenin her iki yönüne içme suyu boruları döşendiğini anlatan Başkan Günaydın, “Bu çalışmalar kapsamında vatandaşlarımızın da içme suyu bağlantıları yenileniyor. Yine cadde üzerindeki yağmur suyu ızgara sayısını da artırıyoruz. Bunun yanında asfalt öncesinde caddemizdeki diğer altyapılarda elden geçiriliyor” derken, yapılan çalışmaların hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Bu haber 639 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...