“Gelin Hastanenin yanına Otel yapın”

9 Ağustos 2012 15:00

Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’ndan çağrı;

“Gelin Hastanenin yanına Otel yapın”

SDÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, Isparta’yı bilim, sağlık ve eğitim merkezi yapmak için çalıştıklarını belirterek; “Buradan tüm müteahhitlere sesleniyorum. Gelin Hastanemizin yanına Otel yapın. Çünkü, biz yakında yurt dışından da hasta kabul etmeye başlayacağız” dedi.

 

Tıp Fakültesi Hastanesinin her geçen gün geliştiğini ve buna paralel olarak hasta sayısında da artış yaşandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bilindiği gibi ben defalarca söylüyorum Isparta’yı bilim, sağlık ve eğitim merkezi yapacağız diye. Bu konuda çalışmalarımız aralıksız sürüyor.

Bunlardan bir tanesi de Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanemize yurt dışından da hasta getireceğimiz projedir. Bu hastanemizde günde binlerce vatandaşımız tedavi oluyor. Buna bir de yurt dışından gelecek hasta konusu da eklenince orada gerçekten bir otele ihtiyaç var. İşte bizde bunun için hastanenin oraya bir otel yapılmasını istiyoruz.

Buradan müteahhitlere çağrıda bulunuyorum. Gelsinler hastanenin yanına otel yapsınlar. Böylece, hem hastanemizde kalan hasta yakınları  hem yurt dışından gelecek hasta yakınları rahatlıkla kalabilme imkanına kavuşacaklardır. Bu otel işletmecileri için de iyi bir imkan olacaktır” dedi.

 

 

 

 

Bu haber 672 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...