“Aldıkları maaşı helal ettiren çalışma gerçekleştiriyorlar, ekibime teşekkür ediyorum”

15 Haziran 2017 16:50

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde mahallelerdeki sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmaları devam ediyor. Bahçelievler Mahallesindeki çalışmalarını hedeflenen sürenin 20 gün öncesinde tamamlayan ekipler, bu artan günleri de Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatlarıyla Yedişehitler Mahallesinde değerlendirmeye aldı. Ekipler 20 km’yi aşan 75 sokaklı Yedişehitler Mahallesinde çalışmaları başlatırken, Başkan Günaydın, çalışmaların bayramın hemen ardından da tamamlanmış olacağını kaydetti. Günaydın, “Bu çalışma hızımıza ve performansımıza bütün ekibimiz ciddi anlamda sahip çıkıyor. Aldıkları maaşı çok helal ettiren bir çalışma yapıyorlar. Onları tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum” dedi. 

Isparta Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü koordinesinde Yedişehitler Mahallesinde sokak bazlı altyapı ve asfalt çalışmaları başlatıldı. Çalışmalar kapsamında ilk olarak 20 km’yi aşan ve 75 sokağı bulunan Yedişehitler Mahallesindeki yorgun asfaltın kaldırılması işlerine başlandı. Yorgun asfaltı kaldırılan sokaklarda ise altyapı çalışmaları ele alınıyor. Bu kapsamda tüm altyapı eksiklikleri tek tek giderilirken, eskiyen hatlar yenileniyor, yağmur suyu hatları gerçekleştiriliyor.

Hummalı bir çalışmanın devam ettiği Yedişehitler Mahallesinde incelemelerde bulunan Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Yedişehitler’in Isparta’nın en büyük mahallelerinden birisi olduğunu kaydetti. Günaydın, “Mahallemizin 75 sokağı bulunuyor ve geniş bir alana yayılmış bir durumda. Gece çalışmalarıyla birlikte 20 km’yi aşan bir yolda çalışma yapacağız. Sokaklarımızın çoğunda altyapı sorunları var. Bu çalışmaları da kısa sürede tamamlamak istiyoruz. Tüm şehrimizi hedef aldık. Daha önce tüm ana yollarımızı hedeflemiş ve bu 160 km’lik ana yolları hedefimizden önce bitirmiştik. 

Bahçelievler Mahallemizdeki çalışmalarımızın ardından şimdi de sokak bazlı olarak Yedişehitler Mahallesinde çalışmalarımızı başlattık.  Bahçelievler Mahallemizi gece çalışmalarıyla birlikte hedeften 20 gün önce bitirdik ve bu artan vaktimizi de Yedişehitler Mahallemizde değerlendiriyoruz. Bayram öncesi Yedişehitler Mahallemizin sokaklarının yorgun asfaltları kaldırılacak, altyapıları kontrol edilecek, eksiklikler giderilecek ve bayramla birlikte de buranın asfaltlama çalışmaları yapılarak bitirilecek. Bu mahallemizde 75 sokağın altyapısı ve asfaltı ile bir ayda bitirilmesi yönünde hedef konuldu. İş makinesi operatöründen, işçilerimize tüm ekibimiz bu sürenin daha da öne çekilebileceği yönünde görüş bildiriyor. Bu şekilde çalışılırsa böyle bitirilebiliyor.  Yedişehitler mahallemizde yol çizgileriyle birlikte yenilenmiş olacak. Çalışmaları yerinde takip ediyorum. Teknik ekimiz ile istişareler yapıyoruz, verim yükseltisini daha da nasıl artırabiliriz bunun çalışmalarını yapıyoruz. Her geçen gün tecrübemiz artıyor ve iş verimimiz daha yükseliyor.  Bu yazın büyük bir verim içerisinde çalışacağız. Bu çalışma hızımıza ve performansımıza bütün ekibimiz ciddi anlamda sahip çıkıyor. Çalışmalarından dolayı arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hakikaten aldıkları maaşı çok helal ettiren bir çalışma yapıyorlar. Onları tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın incelemelerine eşlik eden  Yedişehitler Mahallesi Muhtarı Alper Yıldırım da, hem şahsı hem de mahalle sakinleri adına çok mutlu olduklarını söyledi. Yıldırım, “Başkanımızla görüşmelerimizde ‘mahallemizin asfaltları bu kışa kadar yapılabilir mi?’ demiştik. Başkanımız ‘sizin mahallenize bayram öncesi başlayacağım’ dedi. Şu anda çalışmalar başladı. Kendisine şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum. Tüm altyapısı ve asfaltı ile Yedişehitler Mahallemiz yenileniyor.  Çalışmalar çok hızlı gidiyor, güzel bir çalışma gerçekleşiyor.  Başkanımız altyapı ve asfalt konusunda çok başarılı.  Yine bu çalışmaların yanı sıra Yedişehitler Parkımız da yenileniyor. Modern bir park oluyor. Mahalle sakinlerim ve şahsım olarak Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” görüşlerinde bulundu.

 

 

Bu haber 679 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...