´JANDARMA´ Konulu şiir ve Kompozisyon Yarışmasında dereceye girenler ödüllendirildi

15 Haziran 2017 16:43

178’nci Kuruluş Yıl Dönümü Anısına Okullarda Düzenlenen Şiir ve Kompozisyon Yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan duyuru şöyle: “

1. Jandarma Genel Komutanlığının 178’inci Kuruluş Yıl Dönümü 14 Haziran 2017 Çarşamba günü Isparta İl Jandarma Komutanlığında düzenlenecek törenle kutlanacaktır. Jandarma haftası (12-18 Haziran 2017) içerisinde Jandarmanın millet nezdinde var olan olumlu imaj ve algısını daha ileri noktalara taşıma hedefiyle çeşitli halkla ilişkiler ve tanıtım etkinlikleri düzenlenmektedir.

Bu kapsamda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordine kurularak İl genelinde ilk öğretim okullarında şiir ve kompozisyon yarışmaları planlanmıştır.

178’inci Kuruluş Yıl Dönümü etkinliği kapsamında; ilköğretim öğrencileri arasından “Jandarma” konulu şiir yarışması ile ilk ve ortaöğretim öğrencileri arasında ise kendisi, kardeşi, annesi veya babasının başından geçen “Jandarma ile ilgili bir anısını” içeren kompozisyon yarışması düzenlenmiştir.

Yarışmada dereceye giren öğrenciler aileleri ve öğretmenleri ile birlikte Isparta İl Jandarma Komutanlığına davet edilmiştir. Yarışmada dereceye giren; birinci, ikinci ve üçüncü eser sahiplerinin ödülleri ile öğrencilerin aileleri ve öğretmenlerine hediyeleri Isparta İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa ÖZDURHAN tarafından takdim edilmiştir.

2. 178’nci kuruluş yıl dönümünün kutlayan öğrenciler ve aileleri ile birlikte toplu fotoğraf

çekimi yapılmıştır. Öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri tarafından Isparta İl Jandarma Komutanı’na teşekkür edilerek program sonlandırılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur”.

 

Bu haber 835 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...