Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

2 Haziran 2017 18:07

İl Jandarma ekipleri, İstanbul ilinden hareket eden bir yolcu otobüsü ile Yalvaç ilçesine kubar esrar getirileceği bilgisinin alınması üzerine harekete geçti

Konu ile ilgili yapılan duyuru şöyle: “Isparta İl Jandarma Komutanlığı tarafından emniyet ve asayişin sağlanmasına yönelik faaliyetler titizlikle icra edilmektedir.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; İstanbul ilinden hareket eden bir yolcu otobüsü ile Yalvaç ilçesine kubar esrar getirileceği bilgisinin alınması üzerine yapılan operasyonda, otobüste muavin olarak çalışan F.N. isimli şahsın Ş.K. isimli şahsa Yalvaç Otobüs terminalinde verdiği paket içerisinde yapılan kontrolde, 14 gr kubar esrar maddesi ele geçirilmiştir. Ş.K. isimli şahsın Yalvaç ilçesinde ikamet ettiği evde yapılan aramada ise; sigara kâğıdına sarılı tütünle karıştırılmış içime hazır 1 gr kubar esrar, 4 adet extacy hap, 20 adet Tabanca Mermisi, 4 gr Kenevir Tohumu ve 2 adet uyuşturucu içiminde kullanılan bong diye tabir edilen düzenek ele geçirilerek muhafaza altına alınmıştır.

C.Savcısının talimatıyla, F.N. ve Ş.K. isimli şahıslar adli makamlara sevk edilmiştir.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur”.

 

Bu haber 772 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...