Senirkent’e yeni Kent Meydanı çalışması

30 Mayıs 2017 15:55

Senirkent’in bir taraftan yolları yenilenirken, diğer taraftan ise ilçe belediyesinin öncülüğünde kent meydanı çalışması gerçekleştiriliyor. İlçeye görsel anlamda zenginlik katmak istediklerini belirten Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, “Yaptığımız çalışmalarla ilçeden göçü en aza indirmek istiyoruz” dedi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç’in de destekleriyle bir taraftan ilçenin yolları yenilenirken, diğer taraftan da ilçe belediyesinin öncülüğünde kent meydanı çalışması gerçekleştiriliyor.

Çalışmalar kapsamında kent meydanına süs havuzları yapıldı.

Görsel açıdan ilçeyi cazip hali getirmek istediklerini belirten Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu, “Çok göç veriyoruz. Amacımız bunu engellemek” dedi.

Senirkent’te bir takım şeyleri yapmaya geldik, güzelde oldu ama görsel açıdan ilçeyi cazip hale getirmek gerekiyor. Çünkü burası çok fazla göç veren bir ilçe gidenlerine geri gelmesi veya kısmen de olsa göçü durdurmak için ilçede farklı şeylerin olması gerekiyor ve değişiklikler yenilikler yapıyoruz bazen soruyorum kendime yaptıklarım doğrumu diye hesaplaşıyorum kendi kendime ve ilçe halkının tepkilerinden ve söylediklerinden doğru olduğunu düşünüyorum. Ve meydan çalışmaları da yapıyoruz ve burası doğal bir eğim ve bizde ne yapabiliriz diye düşünürken buraya bir süs havuzu yapmaya karar verdik ve ilçemize farklı bir görünüm kazandırdı.   

 

 

Bu haber 996 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...