“Engelli vatandaşlarımızla her daim iç içeyiz”

16 Mayıs 2017 17:41

Isparta Kent Konseyi Engelliler Meclisi yönetim kurulu 10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Engelliler Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a nezaket ziyaretinde bulunduklarını söyleyen Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ramazan Erdoğan, hafta ile ilgili bilgi verdi. Erdoğan, bugüne kadar gerek engelliler için yaptığı hizmetler, gerekse desteklerinden dolayı Başkan Günaydın’a teşekkür etti. Engelliler için bir yönetmelik taslağı hazırladıklarını söyleyen, 12 konu, 8 bölüm ve 17 maddeden oluşan yönetmelikle ilgili bilgiler veren Ramazan Erdoğan ve yönetimi, Başkan Günaydın ile birlikte istişarelerde bulundu.

Çok önemli bir haftanın içerisinde bulunduklarını söyleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın da, engellilerin sorunlarını en iyi, engelli olarak yaşayan bireylerin bildiğini söyledi. Engelliler Meclisi ve engelli dernekleriyle her daim iç içe çalıştıklarını belirten Başkan Günaydın, kendilerine raporlar sunulduğunu ve eksik kaldıkları yönleri de bu yöndeki raporlar doğrultusunda gidermeye gayret gösterdiklerini belirtti. Engellilerin rahat bir hayat sürdürebilmeleri için belediye olarak çalıştıklarını dile getiren Başkan Günaydın, Isparta’nın en yaşanabilir il olduğunu hatırlattı. Bu başarının elde edilmesinde engellilerin hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik yatırımların da payının büyük olduğunu vurgulayan Günaydın, “Haftanızı kutluyorum sizlere sağlık mutluluk ve başarı dolu bir hayat diliyorum” dedi.    

Bu haber 826 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...