“Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Sergisi” İlgi Gördü

11 Mayıs 2017 18:12

Güzel Sanatlar Fakültesi tarafından hazırlanan “Güzel Sanatlar Fakültesi Mezuniyet Sergisi” büyük beğeni topladı.

Güzel Sanatlar Fakültesi Sergi alanında açılan “Mezuniyet Sergisi”nde Resim, Grafik Tasarım, Seramik ve Cam, Tekstil ve Moda Tasarımı, Geleneksel Türk Sanatları bölümlerinin son sınıf öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmalar yer alıyor.

Tekstil ve Tasarım Bölümünün yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi veren Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özgün Can “Still Punk ve Cadılar Bayramı konseptli 23 tane ürünümüz ve dokuma tasarımlarımız, dijital baskılarımız; 2018 Spring-Summer trendlerinden esinlenilerek oluşturulmuş eserler beğeniye sunuldu. 60 tane baskı deseni ve kompozisyonu ile bunlara bağlı olarak 20 tane özgün baskı tasarımı da sergide bulunan çalışmalar arasında yer aldı.” dedi.

Sergi kapsamında Grafik Tasarımı Bölümü 4. Sınıf öğrencilerinin yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Bölüm Başkanı Doç. Yusuf Keş de “Sergimiz genel olarak bilgilendirme grafiği, stop motion animasyon, gif karakter tasarımları , afiş, ambalaj ve mobil uygulamalardan oluşmaktadır. Yapmış olduğu projelerle reklam piyasasında problemleri çözecek deneyimler kazanmaktadırlar.” diyerek mezun olacak olan öğrencilere iş hayatlarında başarılar diledi.

Heykel Bölüm Başkanı Doç. Olcay Ataseven ise şunları kaydetti: “Fakülte kapsamında bulunan bütün bölümlerin öğrencileri dört yıl boyunca edindikleri deneyimler sonucunda oluşturdukları eserleri, bu sergide beğeniye sunma imkanı buldular. Bütün öğrencilerimize gelecekte başarılar diliyorum.”

 

Bu haber 720 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...