Atatürkçü Düşünce Derneği genel Kurulu yapıldı

9 Mayıs 2017 18:09

Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi 6 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 14.00’de Isparta Baro Başkanlığı Konferans Salonunda Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirdi.

Genel Kurula; Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube üyeleri olan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Talimdar Üzümcü, Vatan Partisi İl Başkanı  Bilal Şimşir, Türk Kadınlar Birliği Şube Başkanı Prof. Dr. Aynur Gül Çakmakçı, konuk olarak ise Atatürkçü Düşünce Derneği Eğirdir, Gelendost Şube Başkanları, Burdur ve Gölhisar Şube yöneticileri, Eğitim-İş Şube Başkanı Levent Çakan, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolu, Türkiye Gençlik Birliği ve çok sayıda üye ve davetli katıldı.

Genel Kurul Divan Başkanlığına, Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şube üyesi ve Genel Merkez Bilim Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Lütfü Çakmakçı seçildi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın konuşmasında; Atatürk’ün sonsuz bir değer olduğundan, O’nun gibi bir liderin, bir dahinin başka ülkede olmadığından, Atatürk’ü tanımanın, anlatabilmenin yıllarca, günlerce süreceğinden, zekasından, duygusallığından bahsetti. Atatürk ve kızı Ülkü’nün el ele tutuşmuş halinin tunçtan bir heykelini yaptırdığı müjdesini paylaştı.

Faaliyet raporu uzunca liste tutan Atatürkçü Düşünce Derneği Isparta Şubesi’nin tüm raporları oy birliğiyle ibra edildi.

Seçimlere geçildi. Batuhan Güldiken tekrar güven tazeledi. Batuhan Güldiken başkanlığında Yönetim Kuruluna; Rahime Karakuş, Selma Gençel, Yalım Halıcı, Bora Tüfekli, Mehmet Süreyya Silleli, Nuran Çöleri, Denetim Kuruluna; Lütfü Çakmakçı, Osman Siviloğlu, Hayriye Doğan, Disiplin Kuruluna; Aynur Gül Çakmakçı, Eşref Karakuş, Bilal Şimşir, Genel Kurul Delegeliğine; Lütfü Çakmakçı, Selma Gençel ve Ali Yılmaz İstanbul seçildi.

Bu haber 583 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...