Bahçeşehir Koleji’nden TEOG başarısı

8 Mayıs 2017 15:40

2017 TEOG sınavlarında Isparta Bahçeşehir Koleji daha ilk yılında rekorları altüst ederek azmin zaferini ve haklı gururunu yaşıyor.

2017 TEOG sonuçlarına göre,

18 öğrenci 120 soruya 120 doğru cevap verdi.

10 öğrenci 1 yanlış,

7 öğrenci 2 yanlış,

8 öğrenci 3 yanlış,

62 öğrenciden 43 öğrencinin fulle yakın bir başarı elde etmesi geride kalan 19 öğrencimizin birkaç doğru cevabı kaçırarak arkadaşlarını takip etmesi, 120 sorudan 114.70 bir ortalamamızın olması başarının, azmin, inancın göstergesidir. Bahçeşehir Koleji başarılarının tesadüf olmadığını gösterdi. Bu başarının elde edilmesinde öncelikli olarak alanında uzman deneyimli öğretmenlerden oluşan öğretmen kadrosu gelmektedir.

Isparta Bahçeşehir Kolejinde gerçekleştirilen deneme sınavlarından yaprak testlerine ve ödev kitaplarında Milli Eğitim Bakanlığının belirlediği müfredatla uyumlu soruların hazırlanması da öğrencilerimizin başarısında büyük rol oynamıştır.

Bahçeşehir Koleji, öğrencilerinin her ihtiyacına cevap verebilecek imkanlara sahip binası, her tür araç gereci, bu çatı altında öğrencilerin sınava yönelik çalışmalarını keyifle yerine getirmelerini sağlayıp bunaldıklarında sosyal etkinlik alanları, kafeteryası, spor salonları ile onların streslerini minimum seviyeye düşürebilen donanımlı bir okul olması ve sık sık gerçekleştirilen motivasyon çalışmaları ile gece teog hazırlık kampları öğrencilerimizi olumlu etkileyip başarıya doğru yöneltmiştir.

TEOG sınavındaki bu başarı dev bir kadronun özverili çalışmasının ve değerli öğrencilerinin gayretlerinin bir eseridir.

 

Bu haber 656 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...