Sivillerden İlk Yardım Çeliktaş’tan

3 Ocak 2013 18:18

Eğirdir Turizm ve Otelcilik Yüksek Okulu’nun yapımı için açılan hesaba paralar yatırılmaya başladı.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral’in bir aylık Belediye Başkanlığı maaşını yatırarak yardım hesabını açtırmasından sonra daha önce yapılan toplantıda taahhütte bulunanlardan Ziraat Bankası’na ilk uğrayan Eğirdir eşrafından İşadamı Yahya Çeliktaş oldu. İstanbul’da Eğirdir Örme Sanayi sahibi olan ve taahhüdünü Çeliktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adına yatıran Yahya Çeliktaş, Eğirdir’de okul, yurt gibi binaların kazandırılmasının kalıcı ve en hayırlı yatırım olduğunu belirterek “İlçemizde iki yeni yüksek okulun açıldığını duyduğumda çok sevindim. Bu okullarımızı desteklemek, onların yaşatılmasını sağlamak hepimizin vazifesidir. Yardımın ufağı büyüğü olmaz. Bu bir gönül işidir. Belediye Başkanımızın samimi ve gayretli çalışmalarını yakından biliyorum. Bir tuğla da benim olsun şuuruyla hareket edilirse Eğirdir’de başarılamayacak hiçbir iş yoktur. Cenab-ı Allah’tan okullarımızın hayırlı olmasını diliyorum, desteklerimiz devam edecektir.” dedi.

Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, birlikte bankaya gidip yardımını hesaba yatıran Yahya Çeliktaş’a teşekkür ederek, “Allah kabul etsin. Zât-ı Âliniz, verdiğiniz sözü yerine getirerek güzel bir davranışta bulundunuz. Bunun gerisinin geleceğine yürekten inanıyorum. İnşaallah Yüksek Okulumuzun temeli atılırken bu günkü heyecanın bir başka türlüsünü hep beraber yaşarız” dedi.

Yahya Çleiktaş’ın Ziraat Bankası Müdürü Ercan Öner’e yaptığı ziyaret ve bağış sırasında Eğirdir Genç İşadamları Derneği Başkanı Abdullah Karaca da hazır bulundu.

 

 

Bu haber 958 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...