Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 32’nci İstişare Toplantısı Isparta’da yapılacak

6 Mayıs 2017 12:28

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen muhtarlar derneği başkanları, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, 32’nci İstişare Toplantısını Isparta’da gerçekleştirecek. Bu kapsamda Isparta’ya gelen Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve beraberindeki heyet Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Birkaç ay önce Isparta’yı ziyaret ettiklerini ve bu kapsamda da belediye ziyareti gerçekleştirdiklerini anımsatan Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz Konfederasyon olarak 32. İstişare Toplantısını Isparta’da yapmayı kararlaştırdıklarını söyledi. Akdeniz, “Muhtarlarımızın sorunlarını dinlemek, önerilerini almak amacıyla istişare toplantımızın 32.’sini Isparta’da düzenleyeceğiz. Isparta’da kültürel zenginlik oluşturmak istedik. Isparta’yı bu toplantıyla birlikte Türkiye’ye daha iyi tanıtalım hedefindeyiz. Sayın Başkanım bizleri kabul ettiğiniz için teşekkür ediyoruz. İstişare toplantımıza 65 ilden katılım olacak. Isparta’yı tanıyacağız, istişarelerde bulunacağız. Bu toplantı ile birlikte Isparta’ya da inşallah bir katkımız olur” dedi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Akdeniz ve beraberindeki heyeti Isparta’da görmekten ve makamında ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Günaydın, “Sizin gibi kıymetli seçim ile gelen ortak yanımız olan kişilersiniz. Ziyaretinizi önemli buluyorum. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelerek istişare toplantınızı yapmak için Isparta’mızı seçmişsiniz. Bunun için de teşekkür ediyoruz. Sizleri misafir etmekten hem onur, hem de sevinç duyacağız. Hepinize saygılarımı sunuyorum” görüşlerinde bulundu.

Görüşme sonrasında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, muhtarlara çeşitli hediye takdiminde bulunurken, muhtarlar da Başkan Günaydın’a günün anısına çeşitli hediyeler takdim etti.

 

 

Bu haber 682 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...