“Minik Ellere Bir Kitap Da Sen Uzat” Kampanyası devam ediyor

27 Nisan 2017 18:09

Süleyman Demirel Üniversitesi Isparta Meslek Yüksekokulu ve öğrencilerinin destekleriyle başlatılan ‘Minik Ellere Bir Kitap Da Sen Uzat’ kampanyası 2017 bahar yarıyılına kadar devam edecek. Millî Eğitim Müfredatı’na uygun şekilde Merkez İlçe’ye bağlı ilkokullarda kitaplıklar oluşturulacak. Toplanan kitaplar Isparta Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanlıklarına teslim edilecek.

KAMPANYAYA SEN DE DESTEK VER

SDÜ Meslek Yüksekokulu’nun 17 Nisan’da başlattığı Kitap Toplama Kampanyası devam ediyor. ‘Minik Ellere Bir Kitap Da Sen Uzat’ mottosuyla başlatılan ve bahar yarıyılı sonuna kadar sürmesi planlanan kampanya ile çevredeki ilkokulların öğrencilerine yönelik çok sayıda kitabın toplanması ve okul kitaplıklarına kazandırılması hedefleniyor.

Dijital bilgi kaynaklarının rekabetine rağmen ilkokul öğrencilerinin okuma kaynakları konusunda kâğıt baskılı kitapların hâlâ önemli ve işlevsel olduğu fikrinden yola çıkan Isparta Meslek Yüksekokulu Yönetimi başlatılan bu kampanyaya personelin yanı sıra çok sayıda öğrencinin kitap bağışında bulunmasını bekliyor. Yetkililer kampanya ile toplanacak kitapların ilkokulların farklı sınıflarına hitap edebileceğini ancak kitapların Millî Eğitim Müfredatı’na uygun olmasının esas alınacağını belirttiler.

İnsanımıza okuma alışkanlığının kazandırılmasında en kritik zamanın ilkokul yılları olduğunu belirten Isparta Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mehmet Aktel tüm bölümlerimizin desteği ve öğrencilerimizin duyarlılığı sayesinde başlatılan bu kampanya ile toplanacak kitapların çevremizdeki okullar için anlamlı bir hediye olacağını söyledi.

 

Bu haber 501 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...