“Demirel´i sevenler CHP´nin arkasına takılmazlar”

14 Nisan 2017 17:53

Ak Parti Isparta Milletvekili Sait Yüce, siyasi hayatı boyunca CHP zulmüne en çok maruz kalan bir lider olan Demirel'i sevenlerin 'hayır' demeyeceğine inandığını söyledi.

Kanal32 Televizyonu'nun BireBir programına konuk olan Said Yüce, 'Demirel'i sevenlere sesleniyorum. Menderes demokrasi mücadelesinin neticesi idam ile yargılandı ve idam edildi. Onun mücadelesini devam ettiren Demirel de CHP'ye karşı sürdürdüğü demokrasi mücadelesi sonunda darbelere maruz kaldı.

Şimdi Demirel'i sevenler EVET'in yanında. Bunu Isparta'da güçlü bir şekilde hissediyoruz' dedi.  Sait Yüce konuşmasını şöyle sürdürdü: "16 Nisan'dan sonra vesayet odakları milletin iradesine ortak olmayacak. Bu millet 16 Nisan akşamı Kandildeki İmralıdaki Pensilvanyadaki hain ve teröristleri sevindirmeyecek.

Avrupa'daki ırkçı ve terör destekçilerini sevindirmeyecek. 16 Nisan gecesi bu milletle beraber dünya mazlumları sevinecek" Geçmiş yıllarda 3 aylık 6 aylık koalisyonlarla zamanın heder olduğunu yılların koalisyon pazarlıkları ile geçtiğini söyleyen Yüce, güçlü iktidarlar ve güçlü liderler dönemine geçildiğini, 50+1 oy alarak güçlü bir destekle iktidar olacak hükümetler olacağını belirtti. Sait Yüce, "Artık milletin dediği oluyor. Bundan kim rahatsız olur.

17 Nisan'dan sonra terörle ve FETÖ ile mücadele güçlü bir şekilde devam edecek. 17 Nisan ekonomiyi rahatlatacak. Yatırım yapacak olan şimdi yapsın. Daha çok kazanacak. Güzel şeyler oluyor. Daha da olacak" dedi. Isparta Milletvekili Sait Yüce 17 Nisan sonrası Isparta'nın yerel sorunları ile ilgili çok önemli toplantılar yapılacağını da sözlerine ekledi.

Bu haber 557 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...