Vali Günaydın Polislerle Bir Araya Geldi

12 Nisan 2017 18:14

Türk Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluşunun yıldönümü dolayısıyla Vali Şehmus Günaydın Polis Merkezlerini ziyaret etti.

Vali Şehmus Günaydın beraberinde İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol ile birlikte Halıkent, Gülistan ve Sanayi Polis Merkezlerini ziyaret etti. Polis Merkezi çalışanları tarafından karşılanan Vali Günaydın, polislerin gününü kutlayarak polislere karanfil verdi.

Polis Merkezleri hakkında merkez amirlerinden bilgi alan Vali Günaydın, Polis Merkezinde görev yapan polislerle bir süre sohbet ederek görevlerinde başarılar diledi.

Polis Teşkilatı’nın 172. kuruluş yıldönümü dolayısıyla gerçekleştirilen ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Vali Şehmus Günaydın; “ Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümü münasebetiyle İl Emniyet Müdürümüzle beraber Polis Merkezlerimize ve Polis Noktalarımıza giderek polislerimizi ziyaret ettik. Bildiğiniz gibi vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlanması konusunda üstün bir görev anlayışıyla çalışan arkadaşlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek için bu ziyaretleri gerçekleştirdik. Biz sadece 10 Nisanlarda değil imkân buldukça gerek Emniyet Müdürümüzle gerek diğer rütbeli personelimizle Polis Merkezlerimizde ve diğer noktalarda görev yapan arkadaşlarımızı sık sık ziyaret ediyoruz. Onlara moral veriyoruz, görevlerini daha sağlıklı bir şekilde yerine getirmeleri için kendilerine gereken motivasyonu sağlamaya çalışıyoruz. Ben tekrar Polis Teşkilatımızın 172. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Şehit Polislerimize Cenab-ı Allah’tan Rahmet diliyor, Gazilerimizi minnetle yâd ediyorum. Tüm polislerimize aileleriyle beraber huzurlu ve sağlıklı bir hayat diliyorum.” dedi.

 

Bu haber 513 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...