“Polis bizim gururumuz”

11 Nisan 2017 18:55

Esnaf Odaları Birlik Başkan Vekili Ahmet Tural ile birlikte bağlı oda başkanları polis teşkilatının 172.yıldönümü münasebetiyle Emniyet Müdürü Halil Turan Erol’u ziyaret ettiler

Esnaf teşkilatının polis teşkilatıyla Isparta’da son derece uyumlu şekilde çalıştığına dikkat çeken Ahmet Tural, devletin temel unsurlarından biri olan Emniyet Teşkilatının, halkın huzur ve güven içinde yaşaması, kamu düzeninin temini, hukukun tesisi ve insan haklarının korunmasına dair görevlerini büyük bir fedakarlıkla yerine getirdiğini belirtti. Tural,  “Emniyet Teşkilatı, kötü faaliyetleri önleyen, vatandaşın canını ve malını koruyan bir teşkilattır. Vatanın birliği bütünlüğü için görev yapan bu büyük teşkilatın 172’nci yılını canı gönülden kutluyoruz.  Böyle bir günde polisimizle gurur duyduğumuzu bir kez daha belirtmek için bugün Emniyet Müdürümüzü ziyaret ettik, çalışmalarında başarılar diledik” diye konuştu.

ŞEHİTLERİ UNUTMADILAR

Oda başkanı Tural, vatan savunmasında görevi başında şehit düşen polislerle birlikte tüm kolluk kuvvetlerine mensup şehitlerimiz içinde “böyle bir günde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor aziz hatıraları önünde saygı ile eğildiğimizi ifade etmek istiyoruz” dedi.

POLİS VATANDAŞININ YANINDA

Emniyet Müdürü Halil Turan Erol’da esnafın gerçekleştirdiği ziyaretten ötürü büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek Isparta’da polisin büyük bir özveriyle görev yaptığını ve yapmaya devam edeceğini söyledi.

 

 

Bu haber 547 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...