Başkan Bolat Uluborlu’da ‘evet’i anlattı

9 Nisan 2017 16:54

İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, referandum çalışmaları kapsamında Uluborlu’nun 3 köyünü birden gezerek vatandaşlarla buluştu. Başkan Bolat referandumda neden “EVET” denilmesini gerektiğini anlattı.

Başkan Ali Bolat ilk olarak Uluborlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyaretin ardından İl Genel Meclis Başkanı Ali Bolat, Başkan Ünverdi ve beraberindekiler köyleri ziyaret etti.

Başkan Ali Bolat vatandaşlara neden “Evet” denilmesini gerektiğini anlattı. Başkan Bolat konuşmasında şu ifadelere yer verdi ;"Biz öyle bir milletiz ki hala Çanakkale ruhumuzu taşıyoruz. Aziz milletimiz hiç bir zaman boğun eğmeyecek. 15 Temmuz gecesi hain kalkışıma örnek oldu. Bizi asla bölemeyecekler. Biraz önce Güneykent sıcak asfalt açılışını yaptık. Diğer köylerimizdeki yollar ihalelere çıkıp sıcak asfaltı kavuşturacağız. Memleketimizde kaos yoksa, hizmet var. Bunu herkes biliyor artık  hedefimiz birlik beraberlik içinde halkımıza  en iyi şekilde hizmet getirmektir. Güçlü ve tam bağımsız bir Türkiye için istikrar. İstiklal! istikbal için geleceğimiz çocuklarımız için torunlarımız için 17 Nisan sabahı daha güzel daha güçlü bir Türkiye için Evet’i anlatıyoruz . Vatandaşlarımız  Neden evet vereceğini iyi biliyorlar" ifadelerini kullandı.

 

 

Bu haber 582 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...