Asfalt çalışmaları Çift koldan devam ediyor

6 Nisan 2017 17:00

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 148 Cadde, 105 Caddenin Sanayi bölümü ile birlikte Anadolu Mahallesinde 3 cadde ve 27 sokakta asfalt çalışması gerçekleştiriyor. 148 Cadde ve Sanayi bölümünde kalan 105 Caddedeki asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, öğleden sonrada Anadolu Mahallesindeki sokakların asfalt çalışmalarına geçti. 5 Nisan’da başlayan asfalt çalışmaları 21 Nisan 2017 tarihinde bitirilecek. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, birkaç ayda bitebilecek çalışmaların 15 gün içerisinde bitirileceğini ve bundan dolayı da vatandaşlardan hoşgörü ve sabır beklediklerini söyledi. Isparta Belediyesi, sokak bazlı çalışmalarına bir diğer ekibiyle birlikte de Pirimehmet Mahallesinden devam ediyor. Pirimehmet ve Anadolu Mahallelerinin tamamlanmasının ardından ekipler yine iki koldan aynı anda Bahçelievler ve Modernevler Mahallelerinde, sokak bazlı çalışmalarına geçecek.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, 148 Cadde ve Anadolu Mahallesindeki sokak bazlı çalışmaları yerinde inceledi. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, şehirde altyapı ve asfalt çalışmalarının süratle devam ettiğini kaydederek, 148 Cadde ile Sanayi Sitesi bölümde kalan 105 Caddenin altyapı ve asfalt çalışmalarının tamamlandığını söyledi. Ekiplerin Anadolu Mahallesindeki 3 Cadde ve 27 sokakta asfalt çalışmalarına başladığını dile getiren Başkan Günaydın, bu çalışmaların 15 gün içinde bitirileceğini duyurdu. Pirimehmet Mahallesindeki 12 sokaktaki altyapı ve asfalt çalışmalarının tamamlandığını ve şu anda ekiplerin Özkanlar Kavşağına kadar uzanan ara sokaklara geçtiğini dile getiren Günaydın, “Çift koldan çalışmalar devam ediyor. Pirimehmet Mahallemizde kalan sokaklarımızda son aşamaya gelindi. Anadolu Mahallemizdeki eskimiş asfalt kaldırılmış ve altyapılar kontrol edilmişti. Bugünde asfalt çalışmaları başladı. 2 mahallemizdeki toplam 17 km’lik altyapı ve asfalt çalışmaları 15 gün içerisinde bitirilecek” dedi.

Pirimehmet ve Anadolu Mahallelerindeki çalışmaların ardından yine Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğünden oluşan iki ayrı ekibin aynı anda Bahçelievler Mahallesi ile Modernevler Mahallelerine geçeceğini aktaran Başkan Günaydın, “Isparta’mızı güzelleştirme çalışmalarımız devam edecek” şeklinde konuştu.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çalışmalar esnasında, çalışma bölgesine başlangıç ve bitiş tarihlerini gösteren tabelalar koyduklarını hatırlatarak, “Halkımız yolun biteceği tarihi biliyor. Bitecek mi, bitmeyecek mi? endişesi taşımıyor. Sorun yaşarız korkusu yaşamıyor. Çalışmalar esnasında vatandaşlarımızdan sabır ve hoşgörü bekliyoruz. Belirttiğimiz bitim tarihi itibariyle yollarımız çizgileri ile birlikte kullanıma sunulmuş oluyor. Bu çalışmalar birkaç ay sürecek bir çalışma ancak biz bu çalışmaları kendi imkanlarımızla, belediyemize kazandırdığımız iş makineleri ve asfalt fabrikamızla, profesyonelleşmiş ekibimizle 15 gün içerisinde altyapısıyla birlikte tamamlıyor ve halkımızın kullanımına sunuyoruz” görüşlerinde bulundu.

Yapılan çalışmaları Başkan Günaydın ile birlikte takip eden Anadolu Mahallesi Muhtarı Ömür Demirtaş’ta, yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Muhtar Demirtaş, “Mahallemizde 3 cadde ve 27 sokakta asfalt çalışmaları başlatıldı. Sayın Başkanımızın şahsında, başkan yardımcılarımıza, daire müdürlerimize ve belediyemiz personeline hizmetlerinden dolayı mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi. 

 

 

 

Bu haber 575 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...