Davraz, Yılbaşına hazır

29 Aralık 2012 14:22

Davraz Kayak Merkezi’nde kar sevinci yaşanıyor. Kar kalınlığı oteller bölgesinde 30,  telesiyejlerin bulunduğu yerde ise 80 santimetreye ulaşmış durumda.

Davraz Kayak Merkezinde, erken kar yağışı kayak severleri mutlu etti. Kuzey Disiplini ve Alp Disiplininin birlikte yapılabildiği merkeze kayak severler yılbaşı için rezervasyon yaptırıyor. Kar yağışının erken olması nedeniyle mutlu olduklarını belirten Sirene Davraz Oteli yetkilileri; “Kayak severlere müjdeler olsun, kar yağışı erken başladı ve pistlerdeki kar kalınlığı 80 santimetreye ulaştı. Yeni yılda Sirene Davraz Otel’in doluluk oranı şu an için yüzde 65. Birbirinden güzel etkinliklerle yeni yılı karşılıyoruz. Müşterilerimize Tolga Erkan ve Orkestrası ile sürpriz animasyonlar eşliğinde güzel bir yılbaşı gecesi yaşatacağız” dedi.

Amatör ve profesyonel kayakçılar için ideal pistlere sahip Davraz, iki telesiyej ve bir T-Bar tesisine sahip. Telesiyejlerden biri kayakçıları tesisler bölgesinden alıp 1650 metreden 1950 metreye diğeri ise 1950 metreden 2150 metreye ulaştırıyor. Yeni yapılan üçüncü telesiyej ise tamamlandığında kayakçılar 2150 metreden 2400 metreye kadar çıkmış olacaklar. Saatte 1000 kişi taşıma kapasitesi bulunan bu telesiyejlerle yolculuk 8 dakika sürüyor.

 

Bu haber 964 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...