Saadet Partisi Gençlik Kolları ve Anadolu Gençlik Derneği “Genç Milko Toplantısı”nda Buluştu

29 Mart 2017 16:15

26 Mart 2017 Pazar günü, Saadet Partisi Gençlik Kolları ve AGD’nin üniversite, lise, imam hatip ve ortaokul komisyonları, ortak divan toplantısı ve eğitim programında bir araya geldiler. Kur’an tilavetiyle başlayan program, çeşitli gündem konuşmaları ile devam etti.

İlk olarak söz alan Saadet Partisi İl Gençlik Başkanı Yusuf İslam Kaya; “Bilindiği üzere Mart Ayındayız. Bu ayda tarihe bakıldığı zaman bizi derinden etkileyen birçok olay mevcuttur. Bunların başında 18 Mart gelmektedir. Çanakkale Zaferimiz, başta biz gençler olmak üzere tüm milletimize bir ders vermektedir. Bu ders ise birlik ve beraberlik içinde olursak hiçbir gücün bizi sindiremeyeceğidir” dedi. Katılımcılara teşekkür eden Başkan Kaya, AGD ile birlikte çalışmaların artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Anadolu Gençlik Derneği Üniversite Komisyon Başkan Vekili Burak Aydın ise “Bugün bu toplantıyı icra etmemizde bizimle birlikle olan Saadet Partisi İl Gençlik Kollarımıza ve siz değerli katılımcılarımıza, genç kardeşlerimize teşekkür ederiz” dedi.  Lise Komisyon Başkanı Ahmet Ziya Şahin ve İmam Hatipler Komisyon Başkanı Beytullah Elma da kürsüye çıkan diğer isimler oldu. Birliktelik mesajları veren iki başkanın ardından kürsüye çıkan AGD Ortaokullar Komisyon Başkanı Osman Çetin; Gençlerimizin güvenilir ellerde geleceğe taşınması gerektiğini, bu güvenilir elin de Anadolu Gençlik Derneği olduğunu belirtti.

31 Mart Vakası ve Sultan Abdulhamid Han konulu bir eğitim konferansının ardından rapor müzakerelerine geçilen programda kardeşlik vurgusu hakimdi. 

PROGRAMDA BÜYÜKLER DE UNUTULMADI

Eğitim Programının ardından mikrofonu alan Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Ramazan Boz, “bizim bu ve bunun gibi hayırlı çalışmalarımızı yapabilmemizde bizlere maddi ve manevi katkılarda bulunan büyüklerimizi tabii ki de unutmadık. Onlara bir kez daha teşekkür ederiz” dedi. Ardından Saadet Partisi ve Anadolu Gençlik Derneği yönetim kurullarında yer alan yardımsever kişilere teşekkür belgesi takdim edildi. Teşekkür Belgelerini tek tek takdim eden Başkan Yusuf İslam Kaya, “tüm gençlerin huzurunda sizlere tekrardan teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 921 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...