MHP Eğirdir’de Yeni Başkan Ahmet Nedim Özkeskin

22 Mart 2017 17:45

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı’nın Olağan Kongresi yapıldı. Tek listeyle seçime giren Ahmet Nedim Özkeskin, MHP Eğirdir İlçe Başkanı oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi Eğirdir İlçe Başkanlığı olağan kongresi Belediye toplantı salonunda yapıldı. Kongreye; Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Yalvaç Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü, Sarıidris Belediye Başkanı Ramazan Pala, MHP İl Genel Meclis Üyesi Halil Okutan, MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Merkez İlçe Başkanı Akif Çapraz, Ülkü Ocakları Başkanı Umur Güzeri, Kadın Kolları Başkanı Zübeyde Turan, Eğirdir CHP İlçe Başkanı Mehmet Kaş, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Münevver Yıldız Güner, DP İlçe Başkanı Halil İbrahim Uysal, Eğirdir Esnaf Odası Başkanı Murat Yalkın, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Yusuf Öngün, MHP Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Kurt, Mustafa Günay, Şükrü Savaş ile DP Belediye Meclis Üyesi Hasan Bilal Taran, İşadamı Mustafa Hobanoğlu, MHP Eğirdir teşkilatı, partililer ve davetliler katıldı.

Kongrede Divan Heyeti Başkanlığına İsa Yalçın, üyeliklerine ise Akif Çapraz, Yusuf Erdoğan ve Zübeyde Turan getirildi.

Kongrede ilk olarak söz alan MHP Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanı Osman Yaman ‘Kongremizin vatanımıza, bayrağımıza ve yüce Türk milletine hayırlı uğurlu olmasını diler, bu kutlu yolda görev alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür eder, yeni görev alacak arkadaşlarımıza da başarılar dilerim." dedi. Yaman konuşmasını "Ne Mutlu Türk’üm Diyene…” sözleriyle tamamladı.

Daha sonra MHP İlçe Başkan Adayı Ahmet Nedim Özkeskin de bir konuşma yaptı. Özkeskin şunları söyledi : “Sözlerime siz seçkin insanlara hitap etmekten duyduğum mutluluk ve onuru ifade ederek başlamak istiyorum.

Yakın tarihin en karanlık zamanının yaşandığı bu günlerden ülkemizin başarıyla çıkacağı, aydınlık, çağdaş ve umutlu yarınlara bakacağı bunda da partimizin ve camiamızın büyük katkısı olacağı kanaatindeyim.

Ülkemizin ve milletimizin hizmetinde olmak ben ve siz arkadaşlarımın en asil görevidir.

Bugün idrak edeceğimiz Kongremiz ilçemiz tarihi için bir dönüm noktası olup, gerek Ülkemize gerekse, İlçemize olumlu katkı sağlayacaktır.

İlçemizin bundan sonraki gelişiminde elimizden geldiğince azimle ve sabırla çalışarak büyük katkılar sağlamalıyız. Vereceğimiz hizmetle halkımızın emrinde olacağız.

Bugün ve ileriki zamanlarda sosyal, ekonomik kalkınmada bizlerin de yapacağı çok şeyler vardır.

Dava arkadaşlarımın bu bilinçle çalışkan insanlar olduğunu biliyorum. Partimizi ve davamızı en güzel şekilde her yerde temsil edecek değerli şahsiyetlerdir.

İlçemize hizmette biz de varız. Yorulmadan bıkmadan, sabırla çalışacağız. Bundan önceki başkanlarımızın ve yönetimdeki arkadaşlarımızın ne kadar bilinçli ve zor bir görev yaptıklarını biliyoruz. Onlara çok şey borçluyuz.

İnşallah onların kaldıkları yerden bundan sonra biz devam edeceğiz. Emanetlerini kutsal görev bilincinde sahiplenerek, çalışarak daha iyi yerlere götürmeye Yönetimdeki arkadaşlarım ve kendim adıma söz veriyorum.

Irk, dil, din, cinsiyet ayrımı yapmadan, Türklük gurur ve şuuru ile hep doğrunun yanında hizmet için korkmadan, yılmadan sonuna kadar çalışacağız.

Ülkücü çalışkanlığı ve sabrı ile ilçemizin köylüsünün, kentlisinin hizmetçisi, dert ortağı olacağız. Sorunlarının çözümü için birlikte mücadele edeceğiz. Kimsenin kirli oyunlarına alet olmayacağımız gibi buna da müsaade etmeyeceğiz.

Türkiye; tarihi, devlet tecrübesi, milli kültür ahlak, İslamiyet şuuru ve insan kaynakları ile büyük, güçlü bir ülkedir.

Bizlerin bugün karşısına çıkarılan tuzakları ve ülkemiz üzerinde oynanan oyunları her yönüyle çok iyi anlamak ve değerlendirmek durumundayız.

Milli ve ahlaki değerlerimize Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti ile sahip çıkmak en asli görevimizdir.

Ülküdaşlarım;

Bu kongremizin ardından eminim ki Türkiye Isparta ve Eğirdir sevdalısı sizlerle birlikte milli değerlerimiz etrafında kenetleneceğiz.

Yüce Allah'ın ülkemizin ve ilçemizin geleceğine katkı sağlayacak herkesin emeklerini karşılıksız bırakmayacağına yürekten inanıyorum”.

Kongrede Mustafa Bozkurt, Hakan Demirtaş, Hüseyin Uçman, Ziya Nuhoğlu, Akif Çapraz, Ramazan Pala ve Yusuf  Ziya Günaydın da birer konuşma yaptılar.

Konuşmacılar 16 Nisan’da yapılacak olan referandumda ‘EVET’ diyeceklerini ifade ettiler.

Divan Heyeti Başkanı İsa Yalçın, Eğirdir’de yapılan kongrenin hayırlı uğurlu olmasını dilerken, eski başkan Osman Yaman’a çalışmaları dolayısıyla teşekkür etti. Yeni seçilen Ahmet Nedim Özkeskin ve yönetim kurulu üyelerine de başarı dileklerini ileten Yalçın, MHP Teşkilatı olarak her zaman, birlik ve beraberlik içerisinde çalışacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından seçim yapıldı. Tek listeyle seçime giren Ahmet Nedim Özkeskin, MHP Eğirdir İlçe Teşkilat Başkanı oldu.

 

Bu haber 696 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...