Ülküm İşçiler Derneği ´EVET´ diyor

21 Mart 2017 16:50

Ülküm İşçiler Derneği Isparta Şube Başkanı Mehmet Arabacı, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek Anayasa Değişikliği referandumunda ‘evet’ diyeceklerini açıkladı.

Ülküm İşçiler Derneği Isparta Şube  Başkanı Mehmet Arabacı, yaptığı yazılı açıklama ile referandum kararlarını duyurdu. Arabacı’nın açıklaması şöyle; “Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok zor günlerden geçmektedir. Ülkemizin bu zor günlerinde her zaman olduğu gibi yine Türk Milliyetçileri ülkücüler ,ülkenin geleceği milletin bekası için her türlü zorluğa ,fitneye, fesata göğüs gererek gerekli insiyatifi almaktadırlar.

En yakın örneği 15 Temmuz hain darbe girişiminde Ülkücü Milliyetçi hareketin lideri sayın Dr. Devlet Bahçeli hiçbir siyasi Ankara’da değilken ,parti genel merkezinde bulunup darbeye karşı olduğunu bildirmiştir.

Bugüne kadar hiçbir tarihi sorumluluktan kaçmayıp her zaman verdiği her kararda haklı çıkan sayın genel başkanımızın her şartta yanında olduğumuzu belirterek anayasa referandumunda da  “evet” dediği yerde bizde “evet” dediğimizi kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene”

 

Bu haber 533 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...