Günaydın, yabancı konuklarını ağırladı

17 Mart 2017 15:48

Al Jazeera Balkan Temsilcisi (Bosna- Hersek) Osman Softic, Daily Sabah (Hindistan) Temsilcisi Gazeteci M. Pervez Bilgrami, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Süleyman Demirel Üniversitesinde (SDÜ) düzenlenen sempozyuma katılmak için Isparta’ya gelen Softic ve Bilgrami, beraberinde SDÜ Yabancı Diller Öğretim Görevlisi Süleyman Cihan ile Fen Edebiyat Fakültesi Araştırma Görevlisi İlker Özçelik’le, Başkan Günaydın’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunulurken, yabancı misafirler Isparta’nın yaşanabilir şehirlerarasında birinci olarak yer alabilmesinin mutluluk verici olduğu, belediyenin yapmış olduğu Ahşap Sanat Merkezi ve ISMEK ürünlerinin, insanların Isparta’ya gelmesini teşvik edecek çalışmalar olduğunu belirttiler.

Bosna ile Isparta Belediyesinin kardeş şehir olması yönünde teklifte de bulunan Al Jazeera Balkan Temsilcisi (Bosna- Hersek) Osman Softic ziyarete ilişkin şöyle konuştu:

“Sayın başkanımıza bizleri kabul ettiği için teşekkür ediyoruz. Isparta şehrini harika bir konuma getirmiş. Projelerinden ve Isparta’yı daha da geliştirme çabalarından bahsetti. Bunları da başaracağına yürekten inanıyoruz. Isparta’yı böyle güzel hale getiren bir başkanın diğer projeleri de gerçekleştirmede önemli bir rol oynayarak başarıya kavuşacağına yürekten inanıyorum. Kendilerini de şehrimize davet etmekten onur duyuyoruz. Türk misafirperverliğini gösterdiği için kendilerine teşekkür ediyoruz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Misafirlerimizle birlikte karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Bu ziyaretlerinden dolayı memnun oldum. Bu ziyareti anlamlı buluyorum ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

Bu haber 582 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...