Pirimehmet ve Anadolu Mahallesinde asfalt başladı

16 Mart 2017 18:28

Isparta Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce koordineli olarak başlatılan çalışmalar kapsamında 2017’nin mahallelerdeki ilk sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları Pirimehmet Mahallesinde başlatılırken, buna paralel olarak aynı anda da bir diğer ekip tarafından Anadolu Mahallesine girildi.

Pirimehmet Mahallesinde 56 sokağın ilk etabı olan 10 sokakta başlatılan çalışmalar 31 Mart 2017 tarihi itibariyle tamamlanacak. Bu mahallenin sokaklarında freze ile yorgun asfalt kaldırılırken, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce altyapı çalışmalarına başlandı. Yine aynı anda Fen İşleri Müdürlüğü bu kez de Anadolu Mahallesinde sokak bazlı çalışmaların ilki niteliğindeki freze ile yorgun asfaltın kaldırılması çalışmalarına başladı. Anadolu Mahallesinde de toplamda 3 cadde ve 25 sokak üzerinde çalışmalar gerçekleşecek. 

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ile Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünce koordineli olarak şehrin merkezi ve aynı anda Anadolu Mahallesinde de sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarımızı başlattık. Bu kapsamda daha öncede belirttiğim gibi Pirimehmet Mahallesinin 2017 yılının ilk etabı olan 10 sokakta eskimiş asfaltımız kaldırıldı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğümüz burada altyapı çalışmalarına başladı. Çalışmalarda tüm altyapıyı da gözden geçireceğiz. Yağmur suyu başta olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm eksiklikler giderilerek, dayanıklı asfalt çalışmalarına başlanacak. Bu arada ikinci bir ekibimizde aynı anda Anadolu Mahallesine girdi. Bu mahallemizde de toplam 3 cadde ve 25 sokakta altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları gerçekleştirilecek. Şehrimizdeki tüm mahallelerimizde sokak bazlı altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmaları gerçekleştirilecek. Bu çalışmalar iki ekip halinde sürdürülecek. Çalışmalarımızın tamamını iki yıl içerisinde tamamlayacağız. Ekiplerimiz gündüz ve gece de çalışacak” dedi.

 

 

Bu haber 661 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...