TKDK Koordinatörü Gülcü TED Koleji´nde Öğrencilerle Buluştu

3 Mart 2017 18:13

SDÜ Orman Mühendisi ve aynı zamanda TKDK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) koordinatörü olan Doç. Dr. Süleyman Gülcü TED Isparta Koleji'ne misafir oldu.

Süleyman Gülcü tarımsal faaliyetlerin desteklenmesi konusunda öğrencilerle sohbet ederek konferansını video ve sunumla zenginleştirdi. Devletimizin de bu anlamda çiftçimize ve üreticilere verdiği destekten bahsetti.

Okul olarak her zaman dinamik kalmayı başaran TED Isparta Koleji tarım konusunda da Sosyal Bilgiler dersinde öğrendikleri bilgileri Süleyman Gülcü aracılığı ile tazelemiş oldu. TED Isparta Sosyal Bilgiler öğretmenleri Pınar Tekçeli ve Serdar Tefci önderliğinde hazırlanan konferansta ülkemizde yetiştirilen tarım ürünleri, bu ürünlerin yetiştirilme şartları, ülkemizde yetişme oranları, ihracattaki yeri, devlet kontrolünde üretilip üretilmediği, bölgelere göre birincilik gösteren tarım ürünleri, TKDK’ nin amaç ve hedefleri, devletin tarıma destek vermek üzere yaptığı çalışmaları ve bunun gibi birçok bilgiyi aktaran, aynı zamanda TED Isparta Koleji velisi olan Süleyman Gülcü’ye, öğretmenler ve öğrenciler teşekkür etti.

Aynı zamanda TED Isparta Koleji yöneticileri ''Okulumuzda Sosyal Bilgiler dersi sahip olduğu genel vizyonunu takip ediyor. Buna göre öğrenilen her bilgiyi somutlaştırılarak öğrenciye veriyoruz çünkü amacımız kalıcı, yapıcı, onarıcı, uygulanabilir bir ders yaratmak. Bugün öğrenilen her bilginin gelecekteki her basamağa etki etmesini amaçlayan okulumuz bu bağlamda çalışmalarına devam ediyor.'' mesajını verdi.

 

Bu haber 524 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...