Belediye Halkoyunları Topluluğu Halk Oyunları yarışmasında birinci oldu

18 Şubat 2017 10:45

Isparta Belediyesi Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kulüpler arası Halk Oyunları İl Birinciliği yarışmalarında kategorisinde 88 tam puan alarak birinci oldu ve ilimizi bölge yarışmalarında temsil etme hakkı kazandı.

6 Mart Spor Salonunda düzenlenen yarışmalarda Büyükler Geleneksel Düzenlemeli kategorisinde Isparta Belediyesi Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu kategorisinde kupa ve madalya aldı.

6 Mart Spor Salonunda Kulüplerarası ve Okul Spor Faaliyeti programında yer alan Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışmaları gerçekleştirildi. 

Seremoni töreniyle başlayan yarışmalarda spor salonunu dolduran izleyiciler gösterileri ilgiyle izledi. Yarışmalarda kulüpler ve okul takımları yeteneklerini ve hünerlerini sergiledi.

Isparta Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu Büyükler Geleneksel Düzenlemeli dalında sahne aldı. Kalabalık bir folklor ekibiyle sahne alan Isparta Belediyespor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu dalında kupa ve madalya aldı.

Derece alan okullar ve kulüplere madalya ve kupaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Isparta Belediyesi Spor Kulübü aldığı bu birincilik derecesiyle Isparta’yı bölge yarışmalarında temsil etme hakkını kazandı.

 

Bu haber 689 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...