Başkan Günaydın’a Plaket

16 Şubat 2017 18:07

Isparta Belediyesi geçen ay içerisinde, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Hayvan Koruma Topluluğuna (HAYKOR), yerleşke içerisindeki hayvanların korunabilmesi amacıyla kedi evleri ve köpek kulübesi yardımında bulunmuştu. Bu yardımın ardından SDÜ Kulüpler Şube Müdürü Hidayet Yıldız ve HAYKOR Topluluğu Akademik Danışmanı Ömer Samsunlu, Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret ederek, katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Ziyarette konuşan SDÜ Kulüpler Şube Müdürü Hidayet Yıldız, “Hayvanları Koruma Topluluğu olarak Süleyman Demirel Üniversitesinde hem öğrencilerimize, hem hayvan dostlarımıza desteklerinizden, hem de ilimizdeki hayvanlara sahip çıkmanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyoruz” derken, kedi ve köpek yuvası yardımları sayesinde hayvanların bu kış aylarını daha rahat geçirdiklerini kaydetti.

SDÜ HAYKOR Topluluğuna akademik danışmanlık yapan Ömer Samsunlu da, 200 kişilik bir topluluk olduklarını ve gönüllülük esasına göre çalıştıklarını kaydetti. Isparta Belediyesinin yapmış olduğu hayvan barınağında topluluk olarak görev almaya hazır olduklarını kaydeden Samsunlu, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a hayvanlara karşı göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Hayvanların her zaman sevgiye ve korunmaya muhtaç olduğunu dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Hayvanları koruyacağız ve seveceğiz. Hayvan severleri bende çok seviyorum” derken, SDÜ HAYKOR Topluluğu ve diğer hayvan severlerle birlikte, yapımı tamamlanmak üzere olan hayvan barınağında birlikte çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Görüşmenin ardından Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’a katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Bu haber 697 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...