“Kent Konseyimizle görüş alışverişimizi daha aktif hale getireceğiz”

15 Şubat 2017 15:11

Isparta Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve Yürütme Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ı makamında ziyaret etti. Birlikten güç doğduğuna inandıklarını söyleyen Kent Konseyi Başkanı Bülbül, Başkan Günaydın’ı her ayın sonunda gerçekleştirdikleri çalışmaları yakından görmesi ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak için yapacakları toplantıya davet etti. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’da Kent Konseyince düzenlenen toplantıya katılacağını ve konseyin fikir ve projelerini önemsediğini kaydetti.

‘Isparta’mız birlikte daha güçlü olacak diye düşünüyoruz’ diyen Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül, yürütme kurullarının her ayın son Perşembe gününde toplandığını, aylık çalışmaları değerlendirdiğini söyledi. Bülbül, Kent Konseyi olarak yaptıkları çalışmalar hakkında da bilgiler verirken, “Sayın Başkanım hazırladığımız projelerimizi sizlere sunmak istiyoruz” dedi. Isparta için hazırladıkları bir projenin de Isparta’daki okullarda eğitim öğretim gören öğrencilere elma dağıtımı olduğundan bahseden Bülbül, bu uygulamanın ülke geneline yayılmasını arzu ettiklerini dile getirdi.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’da Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mahmut Bülbül ve yürütme kurulu üyelerinin kendisine gerçekleştirdikleri ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Isparta’da yaşamanın güzelliğinden, dostluk, arkadaşlık, sevgi ve saygı bağlarının öneminden bahseden Başkan Günaydın, ‘Isparta insanı faklıdır’ dedi. Kendisinin Ispartalılara hizmet etme şansına eriştiğini dile getiren Günaydın, kent konseyinin de güzel projeler üretme çabası içerisinde olduğunu ve bu çabayı da takdir ettiğini belirtti.

Karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu toplantıda kent için yapılan yatırımlar ele alınırken, belediye olarak da büyük yatırımlara başladıklarına değinen Başkan Günaydın, “Büyük projeler için şehrimizin altyapısının tamamlanması gerekiyordu. Bu hedefimize ulaştık. Kent konseyimizin de ürettiği projeleri ele alacağız. Kent konseyimizle bundan sonra da irtibatımızı, görüş alışverişimizi daha aktif hale getireceğiz. Kent konseyimizin yaptığı projeleri destekliyoruz. Isparta’mız elmanın merkezi. Hazırlanan projeyi çok olumlu bulduğumu belirtmek isterim” görüşlerinde bulundu.

Isparta’yı doğru ve kaliteli çalışmalarla yaşanabilir şehirlerarasında birinci yaptıklarını hatırlatan Başkan Günaydın, kentin yine yaşam kalitesi en yüksek il olduğunu kaydetti. Şehircilik kurallarına riayet ederek çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, otoparklar, fuarlar ile de şehrin yaşam kalitesinin arttığına değindi.  

Bu haber 600 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...