“Söz konusu olan devletin bekası”

4 Şubat 2017 10:45

Kanal 32’de yayınlanan Ne Var Ne Yok’a katılan Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin verdiği karara uyacaklarını ve arkasında olduğunu belirterek referandumda "EVET" oyu kullanacağını ve nedenini de tabana anlatacağını söyledi.

Başkan Günaydın “Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli, ülke sorunlarıyla ilgili gereken yapılacak demişti. Sonra ülkenin beka sorunu devreye girince ‘eğer mesele vatansa gerisi teferruattır.’ bu sefer beka, vatan olayı girince her şeyi kenara bıraktı Cumhurbaşkanını ve hükümeti bizzat destekledi.” dedi

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın Referandum ile ilgili şunları söyledi; “Bizim öyle bir genel başkanımız var ki; Sayın Dr. Devlet Bahçeli, ülke sorunlarıyla ilgili gereken yapılacak demişti. Hatta hükümette olmak da istedi ama orada bir sürü kargaşa oldu. Sonra ülkenin beka sorunu devreye girince ‘eğer mesele vatansa gerisi teferruattır.’ bu sefer beka, vatan olayı girince her şeyi kenara bıraktı Cumhurbaşkanını ve hükümeti bizzat destekledi. Beka sorunu girdiği takdirde artık hiç mesele kalmaz geriye vatan savunması kalır. Cumhurbaşkanını burada savunmak gerekiyorsa onu savunursun ve savundu. Genel Başkanımız bir oyum da olsa evet derim dedi. Genel başkanımızın zamanı gelince gereken şeyleri de yapacağını biliyorum. Çünkü parti tabanımızda benim söylediğim tarzda anlaşılamadık yerler var. Bunun anlaşılması lazım. Bu mesele beka, vatan sorunuysa gerisi teferruattır olayı ben de söylüyorum. O kelimeyi konuşmadan da mesele ortaya çıkmıştır.”

 

 

 

 

Bu haber 520 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...