“Standımız tanıtım amacına ulaştı”

3 Şubat 2017 18:13

Kültür ve Turizm İl Müdür Vekili Osman Çot, İstanbul’da düzenlenen Uluslaarası boyuttaki EMITT Fuarının faydalı ve geri dönüşümü yüksek olan tanıtım olduğunu belirterek; “Isparta olarak açtığımız standımızın tanıtım adına amacına ulaştığını düşünüyorum” dedi.

Türkiye’nin lider sektörlerinde lider fuarlar düzenleyen ITE Turkey bünyesinde yer alan EUF – E Uluslararası Fuarcılık tarafından organize edilen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) bu yıl 26 – 29 Ocak 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

EMITT Fuarında başta BAKA olmak üzere Isparta İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Eğirdir Belediyesi, Yalvaç Belediyesi, Güneykent Belediyesi, Barida Hotels gibi çeşitli gerek resmi gerek özel şirket standları ile BAKA bünyesinde Antalya ve Burdur Standları yer aldı.

EMITT Fuarında Isparta adına çalışma yapan ve emeği geçen herkese teşekkür eden İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Çot, uluslararası düzeyde yapılan fuarın Isparta adına faydalı ve geri dönüşümü yüksek olan tanıtım olduğunu söyledi. Müdür Çot, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu fuara 4 yıl aradan sonra tekrar katılmanın mutluluğunu yaşadık. Bu 4 yıllık araya rağmen tahminimden daha kalabalık, daha coşkulu ve daha kusursuz bir organizasyonla karşılaştık. Genel itibari ile baktığımızda bu organizasyon bizlere bundan sonraki gelecek organizasyonlarla alakalı iyi bir deneyim kattığını düşünüyorum.

Uluslararası düzeyde gerçekleştirilen bu fuarda görmüş olduk ki Isparta turizm alt yapısı olarak aslında birçok ek değeri kendi içinde barındırıyor. Gerek Turizm alanları, gerekte yöresel markalar ile ekonomik yönden gelişime fazlası ile açığız. Başta Isparta Valiliğimiz olmak üzere, Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı ve diğer katılımcı ilçe belediyelerimiz üzerlerine düşen görevi yerine getirmek adına ellerinden gelen her şeyi yerine getirmişler.

Netice olarak; bu organizasyon çok faydalı ve geri dönüşümü yüksek olan bir çalışma. En güzel olansa İstanbul’da Ispartalıların birlik ve beraberlikle tek yumruk olarak bir şeyler başarma isteğidir. Onun için bende başta Valiliğimiz olmak üzere bu katılımda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

 

Bu haber 643 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...