Pijamalı adamlar beğeni topladı

2 Şubat 2017 14:54

Isparta Belediyesi, vatandaşları komedi oyunu Pijamalı Adamlarla buluşturdu. Kültür Sinemasında sahnelenen oyun büyük beğeni kazanırken, sosyal ve kültürel faaliyetlerin önümüzdeki günlerde de süreceği belirtildi.

Isparta Belediyesi kültürel ve sosyal faaliyetler kapsamında, Ispartalıları Pijamalı Adamlar komedi oyunuyla buluşturdu. Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Pijamalı Adamlar oyunu büyük beğeni kazandı.

İstanbul Meydan Sahnesince sergilenen ve Necmi Yapıcı’nın yazıp yönetmenliğini gerçekleştirdiği oyunda kamuoyunun yakından tanıdığı Kemal Kuruçayır, Necmi Yapıcı, Cem Aksakal, Hacı Ali Konuk, Faruk Ulusoy, Ufuk Yapıcı rol aldı.

Isparta Belediyesi Kültür Sinemasında Salı akşamı saat 19.30’da başlayan Pijamalı Adamlar oyununa Ispartalılar yoğun ilgi gösterdi.

Hayat şartlarından, trafikten ve kimisinin de aşkından delirmek üzere olduğu konular ele alındı. "Kim akıllı kim deli? Nasıl ayırt etmeli? İçerdekiler mi daha deli, yoksa dışardakiler mi?" sorusunu soran Pijamalı Adamlar, bir akıl hastanesinde delilerin oynadığı müzikli bir oyun.

Günümüzde yaşanan olaylar mizahi bir dille anlatırken hiciv yoluyla da mesaj veren, seyirciye sahneden ayna tutan oyunda, aslında günümüzde insanların delilik sınırında yaşadığı gözler önüne serildi. Kimi aşkından, kimi yalanlardan, kimi trafikten, kimi siyasetten, kimi yaşam koşullarının zorluğundan delirmiş ya da delirmek üzere olduğu konuları üzerinde durulan oyun tiyatro severler tarafından büyük beğeni ile izlendi.

Bu haber 567 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...