Belediyeden öğrencilere karne hediyesi

31 Ocak 2017 17:51

Isparta Belediyesi, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılının birinci döneminin bitmesinin ardından 15 günlük tatile giren öğrencilere karne hediyesi olarak tiyatro getirtti. Çocuklara yönelik olarak Pamuk Prenses ve 7 Cüceler isimli tiyatro oyunu Kültür Sineması Salonunda 4 seans olarak beğeniye sunuldu.

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile Kültür Sinemasında gerçekleştirilen Pamuk Prenses ve 7 Cüceler isimli tiyatro oyununun yönetmenliğini Cemal Candar yaptı.

Ücretsiz olarak seyirciyle buluşturulan tiyatroya öğrenciler ve velileri büyük ilgi gösterdi. Çocuklara tiyatro girişinde pamuk şeker ve patlamış mısır ikramı yapılırken, çocuklar oyunun içerisinde aktif olarak yer aldı. Karşılıklı diyalog içerisinde geçen oyunda çocuklara yaşlı insanlara yardımın öneminden bahsedilirken, tanımadıkları insanlarla bir yere gitmemeleri, onların verdikleri herhangi bir yiyeceği kabul etmemeleri gibi değişik konularda öğütler verildi.

Sergilenen tiyatro oyununa yoğun ilgi gösteren minik öğrenciler doyasıya eğlendiler. Zaman zaman heyecanlanan minikler, alkışlarıyla oyuncuları destekleyerek tiyatroyu çok beğendiklerini ifade ettiler.

Isparta Belediyesi tarafından gerçekleştirilen organizasyondan dolayı öğrenci velileri bu tip sosyal ve kültürel faaliyetlerden dolayı Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’a teşekkür etti.

 

Bu haber 595 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...