Halk Eğitimin ilk dönem kurslarından 11 bin kursiyer belge aldı

27 Ocak 2017 18:23

Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının sona eren ilk döneminde 557 kurs açtıklarını ve yaklaşık 11 bin kursiyere belge verdiklerini bildirdi.

Isparta Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemi sona erdi. İlk dönem hakkında bilgi veren Müdür Yardımcısı Abdullah Uygun, “ Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nda 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ilk dönemini başarılı şekilde tamamladık. Bu dönemde toplamda 557 kurs açarak bu kurslarda 11 bin civarında kursiyerin belge almasını sağladık. Şubat ayında başlayacak olan ikinci dönemde ise Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak kurslarımıza hızlı şekilde devam edeceğiz” dedi.

2. DÖNEM 6 ŞUBAT’TA BAŞLAYACAK

Yeni dönemde de kursların devam edeceğini belirten Uygun, “Dönem başlangıcı itibariyle açmayı planladığımız kurslar; hasta yaşlı bakımı, engelli kursları, hasta  kabul kursları, aşçılık kursları, bilgisayar operatörlüğü kursları, 3 boyutlu çizim kursları, hızlı klavye, cilt bakımı, kuaförlük, yabancılara yönelik açılan kurslar, diksiyon, hızlı okuma ve bağlama, gitar, ney gibi kurslar açılmaktadır. Kısacası birinci dönemde açtığımız ve tamamladığımız tüm kurslar ikinci dönemde de açılacaktır. 2016-2017 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi 6 Şubat’ta başlayacaktır. Bu dönemde de vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda kurs açmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu haber 653 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...