“Bozacının şahidi şıracı”

23 Aralık 2012 19:15

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, CHP’nin iktidarın en büyük destekçisi ve payandası olduğunu belirterek; “Bozacının şahidi şıracı misali CHP, sorumlu değil sorunlu bir muhalefettir” dedi.

Ülkede vesayet, hıyanet, rezalet ve sahte muhalefetin hüküm sürdüğünü ve tüm bunların hepsine karşı  tek çarenin Saadet Partisi olduğunu ifade eden Başkan Gençay,  milletin en büyük gücünün ahlak ve maneviyatla donanmış bir nesil olması gerektiğini ancak bundan da uzaklaşıldığını söyledi.

“YETTİ BU SAHTE MUHALEFET, TEK ÇARE SAADET”

Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Gençay, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Bu iktidarın en büyük destekçisi CHP’dir. Bozacının şahidi şıracı misali AKP’nin payandası da CHP’dir. CHP sorumlu değil sorunlu bir muhalefettir. Çünkü; milletin değerlerine savaş açanlarla, millete sarılmak yerine cuntacılara koşanlarla, her şeye karşı çıkmayı bir iş sananlarla, bırakın ülkeyi, kendi partilerini bile yönetmekten aciz olanlarla muhalefet olmaz. Eğer ‘hayra motor, şerre fren’ olmak istiyorsan çare bellidir. O da Saadet Partisi’dir.

“YETTİ BU REZALET, TEK ÇARE SAADET”

Alkol tüketimi 20 kat arttı. Yeşilay’ın raporlarına göre uyuşturucu tüketimi ilkokul sıralarına indi. Tarihimizde ilk kez boşanma oranı neredeyse evlenme oranını geçti. Kumar yasal bir eğlence haline geldi. Televizyon dizilerinden ahlaksızlık akıyor.

Sonuç olarak; Cennet anaların ayağı altındadır diyen bir nesilden annelerini kesen bir nesile dönüşüyoruz. Gün geçmiyor ki gazetelerde bir cinnet haberi olmasın, cebinde kalem taşıması gereken çocuklarımız maalesef bıçak taşıyor. Oysa bu milletin en büyük gücü ahlak ve maneviyatla donanmış bir nesildir. Eğer önce ahlak ve maneviyat diyorsan çare Saadet Partisidir.

“YETTİ BU VESAYET TEK ÇARE SAADET”

28 Şubat’ın figüranları içeri alınıyor. Elbette cuntacılardan bir bir hesap sorulacak. Ama asıl hesaplaşma figüranlarla değil onları oynatan patronlarla olmalıdır. Kuklalar yetmez asıl kuklacıların yakasına yapışılmalıdır. Büyük resmi görmek zorundayız. 28 Şubat D – 8’ler kurulduğu için, patronların sömürü hortumları kesildiği içinyapıldı. Gerçek hesaplaşma, D – 8’leri yeniden canlandırmakla olur. Havuz sistemini yeniden kurmakla olur. Sömürü hortumlarını kesmekle olur. Banka patronlarını değil, milleti zengin etmekle olur. Tüketen değil, üreten bir ekonomi kurmakla olur. Ülkemiz üzerindeki küresel vesayeti kırmakla olur. Eğer adil bir ekonomik düzen istiyorsan çare Saadet Partisi’dir.

“YETTİ BU HIYANET TEK ÇARE SAADET”

Komşularla sıfır sorun dediler, sıfır komşu ile kalakaldık. Füze kalkanı yüzünden İran’la aramız bozuldu. Suriye ile savaşın eşiğine geldik. Libya’ya ABD’nin emrindeki NATO ile girdik. One minute dedik İsrail’i OCED ülkesi yaptık. Ambargo koymak yerine ticaret hacmimizi artırdık. Suriye’ye aslan kesildik, 9 evladımızı katladen İsrail’e özür bile dilettiremedik. Mazlum coğrafyalara öncülük etmek yerine, İsrail ve ABD’ye kuyruk olduk. Oysa bizim yerimiz Afganizsan’da Kur’an yakanların değil, Filistin’de canı yananların yanıdır. Biz şanlı bir tarihin evlatlarıyız. Bize zalimlere figüranlık değil, mazlumlara önderlik etmek yakışır. Eğer şahsiyetli bir dış politika istiyorsan tek çare Saadet Partisi’dir.

“HEPSİNE KARŞI SAADET”

Rantiyecinin payı kepçeyle alınıyor, halkın payı kaşıkla veriliyor. Adil düzen diye bir şey kalmamış. İşte tüm bu düzene ağzının payını vermek istiyorsan tek çare Saadet Partisi’dir. Sonuç olarak; vesayet, hıyanet, rezalet ve sahte muhalefet. Tüm bunların hepsine karşı Saadet Partisi diyoruz” dedi.

 

 

Bu haber 860 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...