Saadet´te Cevat Gencay yeniden il başkanı oldu

17 Ocak 2017 17:42

Saadet Partisi İl kongresi yapıldı. Cevat Gencay yeniden il başkanlığına seçildi. Gencay il başkanlığı için genel merkezdeki görevinden istifa etti.

Saadet Partisi Isparta İl Başkanlığı 6 ncı İl kongresi 15 Ocak 2017 Pazar günü saat 13:30 da yapılan kongre ile gerçekleştirildi. Kongre Yeni Sanayi sitesindeki Alyans düğün salonunda yapıldı. Kongrede bulunan  Genel Merkez Hatiplerinden Ramazan DÜZEN ve Mehteran gösterileriyle kongreye katılım yapan il delegeleri ve Isparta halkı büyük bir çoşku yaşadı.

Kongreye ilk önce Saadet Partisi İl Gençlik kollarının hazırlamış olduğu sinevizyon gösterisiyle başlandı. Sinevizyonda geçmiş İl başkanlığı dönemlerinde yapılmış olan tüm çalışmaların ve aksiyonların görsel olarak orada bulunan misafirler ile geçmişe bir nostalji gezinti yaparak  hatıralar canlandırıldı. Sinevizyon gösterisinden sonra Mehteran yapmış olduğu ezgi ilahi ve marşlar ile misafirlerin manevi anlamda coşkusuna sebep oldu. 

Kongre divan heyetinin oluşturulması için verilen teklif neticesinde kongre divan başkanı ve yardımcıları oluşturuldu. Kongre divan başkanlığına Genel Merkezden Selim Sayit Terzioğlu, yardımcısı Hasan Güldal katipliğe Yaşar Gürtoklu ve Hasan Aksoy getirildi.

Genel Merkez Hatiplerinden Ramazan DÜZEN’in yapmış olduğu siyasi konuşmalardan sonra seçimlere geçildi.

Seçimlere tek liste halinde gidildi. Listede ki isimler ise şu şekilde sıralandı.

İl başkanı Cevat GENÇAY, Adem OFLAZ, Yaşar GÜRTOKLU, Abdulbaki ÖZYURT, İsmail GENÇAY, Nebi YOLLU, Muhammed MOL, Ömer ÖZPARMAK, Bora BAYGIN, Ahmet ÖZSOY, Murat OKTAY, Durmuş Ali OKUR, Yusuf TETİK, Süleyman CANTAY, Savaş AKPINAR, Ali SOYÇİÇEK, Recep MOL, Yasin ÇETİN, Bilal SİRKE, Yakup Nazmi KİMER, Celal DEMİRALAY, Fevzi KÖKÇÜOĞLU, Ali Rıza AKIN, İbrahim ATEŞ, Mücahit ERZURUMLU, İsmail DEMİRTAŞ, Bilal KABAYEL, Bekir YILMAZ, İbrahim Uğur DEMİRALAY, İbrahim ÖZBAKIR,

 

 

Bu haber 746 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...