Iyaşpark AVM’nin İkinci Etap Çekilişi Gerçekleşti

13 Ocak 2017 18:26

Isparta Iyaş Alışveriş Merkezleri  ve Iyaşpark AVM’de, beklenen kampanya çekilişinin ikincisi Iyaş Kafeterya’da gerçekleşti.

Bu yıl  farklı bir kampanya uygulaması ile müşterilerinin karşısına çıkan Iyaş Marketleri ve Iyaşpark AVM, 01 Kasım-31 Aralık tarihleri arasında yürütülen kampanyasının 2.etap çekilişi ile iki kişiyi araba sahibi yaptı. Çekiliş 11 Ocak Çarşamba günü saat 15.00’te 2.Noter gözetiminde bölge halkının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Çekiliş töreni LÂL Grubunun canlı müzikleri eşliğinde oldukça renkli geçti. Otomobillerin yanı sıra çekilişi izlemeye gelen misafirlerin arasından 17 kişiye çekilişle anında elektrik süpürgesi hediye edildi. Çekiliş sonunda 129118 kupon numarası ile Dudu Yalçın ve 019872  kupon numarası ile Sedat Yılmaz Hyundai Accent Blue 1.4 CVVT Mode Plus otomobillerin sahibi oldu. Çekiliş töreni bölgenin tek televizyon kanalı olan Kanal 32’de canlı olarak yayınlandı. Türkiye’nin dört bir yanından katılımcının olduğu çekiliş kampanyasında davetliler, şans toplarını soluksuz takip etti.

Iyaş Marketleri ve Iyaşpark AVM’de “Her Ay Bir Araba” kampanyası umut dağıtmaya devam ediyor. 01 Ocak 2017- 28 Şubat 2017  tarihleri arasında yürütülecek olan    kampanyanın son etabına da  yoğun ilgi gösteriliyor. 

 

 

Bu haber 544 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...