TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI İl Temsilcisi Büyükküpcü oldu

12 Ocak 2017 18:14

Türkiye’nin önde gelen gençlik hareketlerinden olan TÜGVA’nın Isparta Temsilciliğine Ahmet Büyükküpcü atandı. Büyükküpcü, ‘‘Vakfımızın Isparta’mızdan ülkemize ve dünyaya açılan bir kapı olabilmesi en büyük temennimizdir’’ dedi.

TÜGVA’nın Isparta’dan ülkemize ve dünyaya açılan bir kapı olabilmesi en büyük temennileri olduğunu dile getiren Büyükküpcü, şunları söyledi: “Yaşadığımız dünya ve stratejik öneme sahip olan ülkemiz çok önemli bir dönemden geçmektedir. Bizler önce bu dünyada yaşayıp derdi, davası ve gündemi sadece değerleriyle ilgili olarak emek vermiş; ter, kan ve gözyaşı dökmüş bir neslin sonrasında gelen, değerlerine sahip çıkmayı kendisine şiar edinmiş bir genç kuşağız.

Değerler savaşının en üst seviyede devam ettiği böyle bir dönemde TÜGVA olarak kendi kimliğine ve değerlerine sahip çıkan, taraf olmayınca bertaraf olacağını bilen, taraf olmakla tarafının hakkını veren, donanımlı, geçmişi ve geleneği ihya, bununla birlikte geleceği de yine değerleriyle inşa etmek isteyen bir gençliğe olan ihtiyacın farkındayız.

Toplumsal çöküntülerin ve ahlaki kokuşmaların en üst seviyede olması bizlerde ümitsizliği değil her şeye ve şarta rağmen yapılabilecek bir şeylerin mutlak varlığına inanan bir gençliğe olan ihtiyacın olduğunu ortaya çıkarmıştır. İşte bu sebeple Türkiye Gençlik Vakfı, medeniyetimizi yeniden ihya ve inşa edecek nesilleri yetiştiren bir vakıf olabilmek vizyonuyla kurulmuştur.

Dünyanın, Ülkemizin kendini ve öz değerlerini bilen; davası, derdi, disiplini bulunan; ahlaklı, ilkeli, çalışkan ve donanımlı, dinamik genç kuşaklara olan ihtiyaç, bizi daha çok sorumluluk sahibi yapmıştır.

Bu vesile ile Genel Merkezimize Sayın Genel Başkanımız İsmail Emanet tarafından yapılan davet üzerine gidişimizle birlikte il temsilciliği görevine layık görülmemiz bizim için büyük bir onurdur.

Bu görevi bizden önce yürüten, bayrağı emanet kabul ederek aldığımız, kuruluşundan itibaren büyük gayretler göstermiş Sayın Ömer Faruk Acar ve ekibine buradan tekrar teşekkür etmek istiyoruz. Yapılacak çalışmalarda kendi tecrübe ve birikimlerinden yaralanmak ve bir gün bizden sonra görevi devralacak arkadaşlarımıza emanet etmeyi büyük bir onur kabul edeceğimizin bilinmesini isteriz.

Vakfımızın Isparta’mızdan ülkemize ve dünyaya açılan bir kapı olabilmesi en büyük temennimizdir.

Biz TÜGVA Gençliği olarak değerlerini önce kendisi özümsemiş sonra Isparta’mızdan başlayarak ülkemiz ve dünyanın her tarafına ulaştırmayı, tanıtmayı en büyük faaliyet alanımız olarak görmek ve bu hedefe doğru koşmak istiyoruz. Bizim için her insana ulaşmak ilgi alanımız içindedir. Hiç kimse kötü ve kötülükten yana değildir. İyiye ve iyiliğe sahip çıkmak, desteklemek ve dava edinerek hayatımızı şekillendirmek, iyi ahlaklı ve uyumlu bir neslin ülkenin ve dünyanın yeniden ihya ve inşasına çaba sarf etmesini temenni etmek en büyük amacımızdır.

TÜGVA Isparta İl Temsilciliğine görevlendirilmemiz vesilesiyle hemşerilerimize, üniversitemizin güzide hocalarına ve gençliğine, Isparta’mızın kıymetli idarecileri ve yerel yöneticilerimize, sivil toplum kuruluşları temsilcilerimize, şehrimizin tüm gençlerine selam ve saygılarımızı sunarız.”

 

 

Bu haber 510 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...