“Hiçbir siyasi hedef ve proje bizim için Isparta’nın geleceğinden önemli değildir”

20 Aralık 2012 19:31

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı İsa Yalçın;  Derebağazı yolu ile ilgili basında çıkan “MHP Şova dönüşen Dereboğazı eylemine katılmayacak”’ şeklindeki haberlerin çarpıtıldığını belirterek, bir siyasi parti olarak; parti bayraklarımızla orada olmayacağımızı ama bir Isparta sevdalısı olarak orada hazır olacaklarını söyledi.

Kent Konseyinin Pazar günü saat 13’te Sav’da gerçekleştireceği şölene katılacaklarını bildirdi.

İl Başkanı Yalçın’ın açıklaması şöyle: “Milliyetçi Hareket Partisi Isparta İl Başkanı olarak, Dereboğazı yolu ile ilgili basında çıkan  ‘’ MHP Şova dönüşen Dereboğazı eylemine katılmayacak .‘’ şeklinde çarpıtılarak verilen haber kamuoyunda yanlış anlaşılmalara sebep olmuş, bunun için tekrar açıklama gereği duyulmuştur.

Dereboğazı yolunun yatırım planında olmadığını ve Çeltikçi güzergâhının programa alınacağını bunun da Isparta’nın kaderi ile oynamak olduğunu yetkililerin bu duruma derhal müdahale etmesi gerektiğini gündeme ilk Milliyetçi Hareket Partisi getirmiştir.      

Bizim endişelerimiz gerçek olunca Ispartalı hemşerilerimiz bu konuyu sahiplenmiş atalarımızdan emanet olan bu yola sahip çıkmışlardır.

Sonraki aşamalarda ise Isparta da aynı gün aynı anda hep birlikte bu konuda bir eylem yapılması ve bunun Kent konseyi tarafından gerçekleştirmesi kararlaştırılmıştır. Bizde bu durumda konuya tüm Isparta sevdalılarının sahip çıkması adına, bir siyasi parti olarak; parti bayraklarımızla orada olmayacağımızı ama atalarımızın emanetine sahip çıkmak için bir Isparta sevdalısı olarak orada hazır olacağımızı kamuoyumuzla basın ve Tv aracılığı ile pek çok defa paylaştık. 

 Bu konuda tavrımız net ve açıktır:‘’ Hiçbir siyasi hedef ve proje bizim için Isparta’mızın geleceğinden önemli değildir. ‘’  Dereboğazı bizim geleceğimizdir, geleceğimizle kimsenin oynamasına müsaade etmeyeceğiz.

Tüm Isparta sevdalılarının katılımıyla, Kent Konseyinin Pazar günü saat 13’te Sav’da gerçekleştireceği şölende buluşmak üzere...”                                                          

 

Bu haber 673 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...