Belediye Çalışanlarını zorlu hava koşulları yıldırmıyor

20 Aralık 2012 19:11

Isparta Belediyesi tarafından Demirköprü’den başlatılarak, Aksu Cadde’si, 6 Mart Caddesi, Özkanlar Kavşağı ve İstanbul yolundan Otogara ulaşan yolda mutlu sona yaklaşıldı. Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce ortaklaşa yürütülen çalışmalarda içme suyu ana taşıyıcı hat ve şebeke hattı, yağmur suyu hat çekimi ile ızgara dağıtımlarının ardından Bellona Kavşağına kadar olan yol dayanıklı asfalta kavuşturuldu. Son olarak Bellona Kavşağı ile otogar arasındaki bölümde de olumsuz hava şartlarına rağmen stabilize çalışmaları tamamlandı. Havaların iyi olması haline kalan bölümün dayanıklı asfaltı ise cuma günü dökülecek.

Fen İşleri Müdürlüğü’nce yapılan stabilize çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Demirköprü’den başlayan ve Otogar Kavşağı’nda son bulacak olan çalışmalarda artık sona ulaşıldığını belirtti. İçme suyu ve diğer altyapıları ile dayanıklı asfalt çalışmalarının önemli bir proje olduğunu ve bu yolun şehri ikiye bölen bir cadde olduğundan bahsetti.

Çalışma şartlarının zorlaşmasına karşın yolu bitirmek istediklerini ifade eden Başkan Günaydın, “Caddemizi dayanıklı asfalta kavuşturmak için şartlarımızı zorluyoruz. Yarın havanın parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Böyle bir şartın oluşması durumunda yolumuzu asfaltlayacağız” dedi.

Başkan Günaydın, çalışmalardaki tüm zorlukların aşıldığını bunun yanı sıra esnafı da üzmeme noktasında büyük gayret sarf ettiklerini dile getirdi. Teknik ve teknolojik olarak çalıştıklarını aktaran Başkan Günaydın, tüm zor hava şartlarına karşın büyük bir özveri göstererek çalışmalara katılan ekibine de teşekkür ederken, yolun tüm Ispartalılara hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bu haber 731 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...