Fevzi Özdemir’den açıklama

23 Aralık 2016 17:59

Yeni Otogar Projesi'ne dava açan İl Genel Meclisi Üyesi Fevzi Özdemir; yaptığı yazılı açıklamada yeni otogar ihalesinin iptal edildiğini öğrendiğini bildirdi.

Fevzi Özdemir; dün bir basın açıklaması yayınladı.

Açıklama şu şekilde; 01/12/2016 tarihinde Isparta belediyesi tarafından Çünür mevkiine yapılacak otobüs terminali ile ilgili İdare Mahkemesi nezdinde açmış olduğum iptal davasını kamuoyu ile paylaşmıştım. Daha sonra gelişen süreçte İdare Mahkemesi, Belediye Başkanlığı tarafından tarafıma eksik verilen bir evrakın tamamlanması sebebiyle, davayı 30 gün içerisinde yeniden açmam için tarafıma süre tanımıştır. Kısaca mahkeme, iptalini istediğim belediye meclis ya da encümen kararını dosyaya eklememi istemiştir. Oysa ben mahkemenin tarafımdan istediği belgeyi zaten daha önce Belediye Başkanlığına yazılı dilekçe ile başvurarak istemiştim. Maalesef Belediye Başkanlığınca yasal talebim karşılanmazken, tarafıma oyalayıcı ve konu ile alakasız bir cevap verilmiştir. Bu olumsuz cevap üzerine elimdeki mevcut bilgi ve belgelerle davamı tekrar mahkemeye sundum.

Bu arada, EKAP üzerinden öğrendiğim kadarıyla Belediye Başkanlığı yeni otogar ihalesini iptal etmiş bulunmaktadır. Ümit ediyorum ki, bu ihale iptali hayırlı sonuçlar doğurur. Bu vesileyle Isparta’mızın bugünü ve yarını adına her yönü ile yanlış olan yeni otogarın yeri, kamuoyu tarafından ciddi olarak ele alınır ve Belediye Başkanlığı tarafından akl-ı selime uygun bir şekilde isabetli bir yere yapılır”.

Bu haber 562 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...