‘’Isparta´daki tüm belediye başkanları sık sık biraraya gelmeli’’

21 Aralık 2016 18:26

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Isparta'nın bir bütün olarak değerlendirilip, topyekün kalkınmanın sağlanması gerektiğini söyledi.

Keçiborlu Belediye Başkanı Yusuf Murat Parlak, Isparta'da görev yapan tüm belediye başkanlarının biraraya gelememesinden yakındı. Parti ayrımı yapmadan 22 belediye başkanının sık sık biraraya gelip, dayanışma içerisinde olmasının gerekliliğine dikkat Parlak, şöyle konuştu:

BELEDİYELER ÖNCÜ OLMALIDIR

"Belediyeler kamu yatırımlarında öncü olmalı, yardımcı olmalı. 'Burası bize bağlı değil, köyler bize bağlı değil' gibi bahenelerimiz olamaz. Keçiborlu'da birkaç köye düğün salonu sözümüz var. Her yer bizim. Biz ağabeyiz, biz belediyeyiz. Devletin, İl Özel İdare'nin yetemediği yerde biz olacağız. Biz Isparta'yı bir bütün olarak görmeliyiz. Ben Keçiborlu'yu kalkındırmalıyım. Bir arkadaşım Yalvaç'ı, bir arkadaşım Sütçüler'i kalkındırmalı. Kalkınmayı hep birlikte yapmalı. Isparta'daki tüm belediye başkanları sık sık biraraya gelmeli, toplantılar yapmalıyız. Birbirimize yardımcı olmalıyız. Benim en büyük şansım Uluborlu Belediye Başkanı Mehmet Ünverdi abimdir. Bize yardımcı oluyor, destek oluyor. Tecrübelerini bizimle paylaşıyor. Bu nedenle hiç zorluk çekmedim."

DOĞALGAZ MÜJDESİ

Öte yandan Keçiborlu Belediye Başkanı Parlak, ilçesine doğalgaz müjdesi de verdi. Torosgaz'ın kendi içerisinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle Keçiborlu'ya doğalgaz arz çalışmalarının geciktiğini belirten Parlak, "Doğalgaz ilçemiz için çok önemli bir şey. Torosgaz'ın kendi içerisinde bir sıkıntısı var. Şirket ne zaman kendi içinde sorunlarını çözerse Keçiborlu'da doğalgaz çalışmaları başlayacak. Keçiborlu halkımız doğalgazı istemeli. Belediyeden talep topladık. 4500 abonenin olduğu yerde 1700 kişi 'istiyoruz'diye başvuru yapmış. Buna rağmen Keçiborlu'ya doğalgazı getireceğiz. Belediye olarak gereken kefelatlere imzamızı attık. EPDK'da herhangi bir sıkıntımız yok. Torosgaz'ın genel işleyişi ile ilgili sıkıntımız var" diye konuştu.

 

 

Bu haber 690 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...