Kent Konseyi, engelli genç kıza okuma seti hediye etti

14 Aralık 2016 16:51

Isparta Kent Konseyi Sosyal çalışma gurubu, engelli genç kız Gökçe İrem Gündüz’ü evinde ziyaret etti.

Kent Konseyi sosyal çalışma gurubu Engelliler haftası nedeniyle orta okul öğrencisi olan hayat dolu içinde yaşama sevinci olan Gökçe İrem Gündüz kardeşimizi ziyaret ederek kendisine okuma seti ve çiçek vererek mutluluğuna ortak olmaya çalıştılar. Ziyarette Kent konseyi sosyal yardım çalışma gurubundan sorumlu yürütme kurulu üyesi M. Naci Ökten, Sosyal çalışma gurubu başkanı Ahmet Çevikbaş ve çalışma gurubu üyeleri Melek Ağlasunlu Osman Çelik  hazır bulundu.

Sosyal Çalışma gurubu başkanı Ahmet Çevikbaş yaptığı açıklamada; Engelliler haftası dolayısıyla sosyal çalışma gurubu olarak özel günlerde duruma göre ziyaretlerimizi devam ediyoruz. Bugünde Gökçe İrem Gündüz kızımızı ziyaret ederek onun engelli olmasından dolayı şehirde yaşamı esnasında karşılaştığı sorunları ve gelecek ile ilgili düşüncelerini almaya geldik. Kızımızın yaşama sevincini gelecek ile ilgili düşüncelerini görünce daha da mutlu olduk. Kızımızdaki mutluluk ve yaşam sevinci bizleri son derece mutlu etmiştir.”

Kent Konseyi Sosyal çalışma grubunun ziyaretinde  Gökçe İrem Gündüz  yaptığı açıklamada; Ben engelli değilim benim özel bir ilgiye ihtiyacım yok. Sadece Allahım beni böyle yarattı, bu şekilde yaşamak zorundayım ama karşılaştığım en büyük sorunlar ise tekerlekli aracım ile kaldırımlardan geçerken kaldırım girişlerine araç park eden araba sahipleri. Bu konuda daha duyarlı olmalı kaldırım girişlerine araç park etmemeliler,  babamın tayini Isparta ya çıkınca bazı okul müdürleri beni okullarına almadılar özel sınıflarımız yok biz sana göre sınıf ayarlayamayız dedikleri an çok üzüldüm Şimdiki okul müdürümüz bana kendi evladı gibi sahip çıkarak okulunda gerekli düzenleme yaptı . Okul müdürüme ve öğretmenlerime çok teşekkür ederim. Benim en büyük hayalim doktor olmak  benim gibi engelli olan insanlara yardımcı olarak onlara hayat ile barışık olmalarını sağlamak. Amcalarım ablalarım böyle bir durumda beni unutmayarak evimizde bizi ziyaret ettiğiniz için ve bana özellikle okuma kitapları hediye ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. dedi.

 

 

Bu haber 597 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...