İLK ETAPTA 500 DAİRE SATIŞA SUNULACAK

9 Aralık 2016 18:14

Atabey Belediyesi, yeni bir yaşam merkezi kuruyor. 110 bin TL'den başlayan fiyatlar taksit taksit daire sahibi olunabilecek.

Atabey Belediyesi'nin Isparta'da dar gelirli aileler için geliştirdiği sosyal konut projesinde sevindirici gelişme. 300 dekarlık mera vasfını kaybetmiş arazinin Belediyeye devri için son onay Başbakanlıktan alınacak. Tarım Bakanlığı, mera vasfını kaybetmiş arazinin Atabey Belediyesi'ne devri konusunda Başbakanlıktan onay istedi. Bu onaydan sonra 300 dekarlık alanda sosyal konut projesi gerçekleştirilecek.

Atabey Belediyesi'nin özel kooperatifler aracılığıyla çözümleyeceği sosyal konut projesine herkes katılım gösterebilecek. Atabey'deki dairelerin 110 bin TL ile 140 bin TL'den satışa sunulması ve kira öder gibi taksitle ödeme imkanı sunulacak.

İlk etapta 500'e yakın daire üretileceği, ilgi olması durumda 2. etap projelendirmeye geçileceği öğrenildi. Proje kapsamında Atabey'de hobi bahçeli hafta sonu evlerinin de yapılması planlanıyor. Projenin ve şartların önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşılması bekleniyor.

Atabey Belediye Başkanı Tevfik Atasoy, Isparta'da ev sahibi olmayanlara seslenerek "gelin sizi Atabey'de yaşam imkanı sunalım. 10 dakikada il merkezindesiniz. Çünür'den daha erken vakitte Isparta'ya varabilirsiniz. Atabey'in bol oksijenli ve temiz havası sizleri bekliyor" dedi.

Atabey Sosyal Konut Projesi

ön bilgi için

0246 218 13 10

nolu telefon aranabilecek.

 

 

 

 

Bu haber 620 kez okunmuştur.
  Yükleniyor...